Biserica Ortodoxa Romana si legaturile sale directe cu Masoneria din Romania! Patriarhul Daniel isi trimitea scrisori cu Maestrul Marii Loji Nationale din Romania

Am fost acuzat de nenumarate ori ca as mintii cand spun ca Biserica Crestin Ortodoxa din Romania are legaturi cu masoneria, insa adevarul a fost ca intotdeauna de partea mea. Eu am mai scris articole in care am demonstrat incontestabil din punct de vedere istoric ca atat biserica crestina si masoneria pornesc din aceeasi secta eseniana „a pacii”.

Voi prezenta niste articole pe care voi le veti putea citi si va veti da seama din argumentele expuse acolo ca masoneria este o organizatie periculoasa, extrem de periculoasa

1. http://www.fara-secrete.ro/jim-shaw-fost-mason-de-grad-33-dezvaluie-cum-masoneria-isi-ascunde-intentiile-malefice-prin-fapte-bune asta a demonstrat un fost mason de grad 33

2. http://www.fara-secrete.ro/masoneria-cultul-reptilienilor-anunnaki aici se face paralela dintre masoneria antica creata de reptilieni pentru a distruge si perverti orice stiinta ezoterica.

3. http://www.fara-secrete.ro/top-10-fosti-masoni-care-au-dezvaluit-ca-masoneria-este-o-organizatie-malefica -> top zece fosti masoni care au dezvaluit cat de periculoasa si perversa este masoneria.

4. http://www.fara-secrete.ro/ritualurile-malefice-ale-organizatiei-masonice-care-se-desfasoara-in-cadrul-lojilor -> bine ati venit in interiorul lojilor masonice, veti vedea si in ce constau ritualurile masonice si ce simbolistica negativa au.

Biserica crestina, in principal ortodoxa, secta ortodoxilor sustine ca „masoneria este o organizatie satanista care doreste distrugerea oamenilor”. De acord, asa este, dar biserica crestina uita sa mai precizeze ca insasi masoneria are printre cele 4 raze sacre si cartea crestinilor numita Biblie.

Citez de pe site-ul Marii Loji Nationale[1] care demonstreaza afirmatiile mele de mai sus:

„Cele 3 lumini sacre sint Biblia, Tora, Coran dar si uneori Zend Avesta deschise Echerul si Compasul sunt in deplinsa cinstire, asezate la vedere, pe tot timpul ce se desfasoara in Loje sub Obedienta Marii Loji Nationale.”

Dupa care ei se tot vaita ca sint „haituiti” de catre cei care cred ca sint un pericol pentru societate! Ma amuza teribil aceasta afirmatie de suflet pur si neprihanit cum vor ei sa para, insa ei au o problema.

Tatal masoneriei Albert Pike, mason de grad 33 spunea asa in cartea „Morala si Dogma”(evident masonica) in care el la pagina 889 spune negru pe alb asa:

„Gradele albastre sint curtea exterioara a templului, initiatul pe aceste nivele afla doar o parte dintre simboluri insa interpretarea acestora este FALSA. El nu trebuie sa le cunoasca ci doar sa-si imagineze ca le stie!”

Acum, cat de in regula e coabitarea masoneriei cu Biserica Ortodoxa conteaza prea putin in lumina prezentei argumentatii, ceea ce e cu adevarat relevant in context – si de mare interes public! – e o anumita decizie a Sf. Sinod din 1937 (temeiul Nr. 785/1937) prin care „Biserica osândeste Francmasoneria ca doctrina, ca organizatie si ca metoda de lucru oculta”.

0saves
Toate comentariile care sint trimise pe acest site trebuiesc aprobate de administratorul acestui site, asa ca aveti rabdare. 1. Nu injurati, nu jigniti, nu atacati o persoana ci ideea in sine cu argumente pertinente intr-un mod constructiv. Mare atentie, orice derapaj de la acest regulament nr. 1 IP-ul va fi banat, asa ca veti scrie comentariul degeaba. Pierdeti un timp pretios care il puteti folosii intr-un scop mai bun si inteligent. Decizia insa va apartine. 2. Nu va faceti reclama voua sau altora, (pentru anumite produse ori servicii oferite) contactati administratorul acestui site. 3. Nu folositi nike-uri (nume) diferite de pe acelasi IP, sau IP-uri ce apartin unor servere proxy. Caci puteti fi suspectat de Hacking (atac informatic) si veti avea IP-ul banat. Cele 3 reguli de mai sus sunt reguli de bun simt, ce denota o anumita decenta, daca nu le veti respecta IP-ul va fi banat. Deci inca o data va rog aveti mare grija!!! Daca va placut articolul il puteti distribuii pe profilul vostru de facebook, google +, twitter etc. folosind butonul corespunzator :)

Mai multe articole gasiti mai jos:

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Dragos Anunnaki

Despre Dragos Anunnaki