Biserica Scientologica – biserica care sustine reincarnarea, imortalitatea sufletului, ca oamenii sint urmasii unor extraterestrii dar si existenta reptilienilor cei rai! Fondatorul ei a fost membru in proiectul american MK-Ultra! Scientologia a devenit extrem de periculoasa pentru Illuminati si Oculta asa ca a trebuit pervertita si distrusa pentru a devenii mincinoasa!

Scientologia a luat nastere in anul 1952, bazele sale fiind puse de L. Ron Hubbard, autor de literatura stiintifico-fantastica.

Simbolul Bisericii Scinetologice

Scientologia este una dintre cele mai controversate mişcări religioase ale zilelor noastre. Este cunoscută în special datorită membrilor săi, celebrităţi precum Tom Cruise, John Travolta şi soţia sa, Will Smith sau Sonny Bono, care o susţin financiar şi nu numai.

Scientologia a luat fiinţă în calitate de sistem de terapie mentală, odată cu publicarea în anul 1950, de către scriitorul SF american L. Ron Hubbard, a „Dianeticii: Ştiinţa Modernă a Sănătăţii Mentale”. Cartea care s-a epuizat destul de rapid în SUA a devenit, în scurt timp, „Biblia” unei noi mişcări religioase, cunoscută ca scientologie.

„Biblia” scientologiei începe cu o întâmplare care a avut loc acum 75 de milioane de ani, când Xenu, un dictator galactic, a adus pe Terra miliarde de extratereştri, i-a ucis, apoi a strâns spiritele lor şi le-a implantat amintiri false pentru a-i face să uite cine sunt de fapt. Religiile de astăzi ar fi rezultatul acestor amintiri false.

Conform acestei terorii, fiecare om este un tetan, un spirit extraterestru nemuritor, numai că îşi dau seama de asta doar cei care reuşesc să se „cureţe” de traumele pe care le-au trăit. Iar această curăţare costă şi este un proces îndelungat. Totul începe cu „audierea”, un fel de terapie pe care novicii o fac împreună cu un membru mai vechi pentru a-şi aminti traumele trăite şi a le rezolva. Într-un proces numit „podul libertăţii totale”, adeptul trece de la titlul de „necurat”, la „curat” şi apoi la „tetan”.

Scientologia în Europa

Scientologia a întâmpinat opoziţie în Europa, în special în Germania, iar misionarilor americani le-a fost interzis prozelitismul în Marea Britanie. In ciuda acestui fapt, la moartea lui Howard, în 1986, scientologia era o mişcare internaţională cu aproximativ 3.000 de biserici şi misiuni în întreaga lume.

În prezent, conform site-ului oficial al bisericii (recunoscută oficial cu acest statut în SUA), există 10.000 de biserici, misiuni şi grupe care operează în 167 de ţări, cu 4,4 de milioane de oameni înregistrându-se în fiecare an.

Cu toate astea, Germania încă se opune unei religii despre care guvernul german susţine că este o mascaradă pentru a obţine cât mai mulţi bani. Ţara a luptat împotriva acestei „secte” de zeci de ani, la un moment dat trecând-o chiar sub supravegherea Agenţiei Federale pentru Protejarea Constituţiei, care de obicei urmăreşte spioni, terorişti şi neo-nazişti.

Germania a interzis în 2007 filmarea filmului „Valkyrie” la Berlin, deoarece guvernul german a considerat că credinţa actorului principal Tom Cruise în scientologie este înrudită cu nazismul.

Controverse ale scientologiei

Scientologia respinge categoric credinţa creştină. Hubbard însuşi a repudiat dumnezeirea şi misiunea lui Iisus ca fiind produsul imaginaţiei unor minţi neiluminate.

Tot Hubbard a respins psihiatria şi tratamentele medicamentoase pentru afecţiuni psihiatrice, deoarece acestea ar afecta funcţionarea minţii „raţionale”. Scientologii încă promovează acestă idee.

Conform site-ului oficial, „efectele medicamentelor psihiatrice, indiferent că sunt analgezice, antiinflamatoare sau antidepresive, sunt dezastruoase şi sunt considerate ilicite”.

O altă ciudăţenie este că la naştere femeile nu au voie să vorbească. Soţia lui John Travolta a descris ultima sa naştere, ca una „silenţioasă”, deoarece conform scientologiei, copiii trebuie aduşi pe lume într-o manieră cât mai liniştită şi graţioasă.

Desi este invaluita in nenumarate controverse si recunoscuta de foarte putini ca religie, scientologia a atras in randurile sale nume sonore de la Hollywood, cum ar fi Tom Cruise, Katie Holmes, John Travolta, Kirstie Alley sau Lisa Marie Presley.

Fondatorul Ron Hubbard spunea despre scientologie ca este un soi de “filosofie religioasa aplicata”. Aceasta propovaduieste imortalitatea spirituala a omului si reincarnarea. Scientologii considera ca principalul scop al existentei este supravietuirea.

O teorie extrem de controversata emisa de scientologi este ca oamenii se trag din popoare extraterestre. Ei au fost insa exilati pe pamant, tinuti captivi in corpul uman si au suferit un proces de spalare a creierului, in urma unor actiuni de reducere a populatiei.

Pe de alta parte, biserica scientologica s-a implicat activ in miscarea antipsihiatrica, fiind una dintre organizatiile ce se opun fervent aplicarii psihologiei si a psihiatriei, pe care le considera vinovate de izbucnirea Primului Razboi Mondial, accederea la putere a lui Hitler sau a lui Stalin, deteriorarea calitatii educatiei in Statele Unite, razboaiele din Bosnia si chiar de atacurile teroriste de la 11 septembrie.

Insusi Tom Cruise, scientolog convins, a criticat domeniul psihiatric, atragand asupra sa nemultumirea specialistilor in domeniu. Acestia din urma au calificat atitudinea sa drept “iresponsabila”.

Dupa cum am amintit in treacat, L. Ron Hubbard a fost un „Wilson”, adica tatal sau fusese adoptat de familia Hubbard, se numea insa de fapt, „Wilson” si se tragea dintr-unul dintre  cele ai vechi clanuri de vrajitoare din Scotia. Alte clanuri vrajitoresti sint de exemplu Cameronii, Crowley-ii si Parson-ii. Eu nu vorbesc despre conceptul de vrajitorie acela al bisericii, ci despre vrajitorie/magie negativa.

In anii ’40, toate aceste familii au lucrat impreuna la experimentul Philadelphia, lucru la care voi face referire mai tarziu. Tragandu-se din clanul Wilson, Hubbard a avut acces la CIA, precum si la „Naval Intelligence”, pentru care a lucrat multi ani.

Acolo s-a putut uita in dosarele personalului de la NAVY si a putut afla informatii despre experimentele de controlare a constiintei care se efectuau asupra acestuia. Aceste cercetari au reprezentat baza pentru tehnicile lui de diatenica si de intoarcere in timp, care constituia in acele vremuri prima tehnica de intoarcere cu baze temeinice si elaborate (fiind insa inlocuite astazi de mult mai rapida si mai ieftina kineziologie – in locul „metrului E” s-a impus „Testarea bratului”). Hubbard il studiase si pe Mister Aleister Crowley, ale carui principii se regasesc peste tot in literatura lui Hubbard. Acestia nu sint insa la fel, caci Hubbard si-a dezvoltat propriile lui tehnici.

El a inceput sa conduca sute de oameni in vietile lor anterioare, din ce in ce mai departe, obtinand dupa multi ani de cercetare acelasi rezultat de la toti clientii. Tineti-va bine!

Povestea suna cam asa:

In constelatia lui Pegas se gaseste sistemul solar „Marcab”, populat de catre marcabenieni. Un sistem solar cu sapte planete populate, ai carui locuitori si-au dat de mult seama ca soarele lor se va stinge in curand. De aceea au inceput sa caute alta planeta pe care s-ar putea muta populatia de pe Marcab. Dat fiind ca marcabienii n-aveau gusturi proaste, a venit o delegatie de-a lor si pe sistemul nostru solar si au ocupat aici planetele infloritoare pe atunci (printre altele si Marte). In final au ajuns si pe Pamant, au vazut insa ca acesta era deja populat. Asa ca a fost contactat un popor de pe pamant care corespundea inchipuirilor marcabienilor si s-au jucat de-a „Dumnezeu”. Cu ajutorul tehnologiei aduse, au infaptuit „minuni”, inrobindu-i pe oameni pe plan spiritual. Au fost constrasi la o supunere necrutatoare, au fost pusi sa se roage, si sa construiasca prin ofrande sangeroase (ca si reptilienii) un cult in jurul lor.

Dupa ce au vazut marcabienii ca oamenii erau atat de ascultatori, au incheiat un contract cu acestia, oferindu-i poporului contactat posibilitatea de a devenii poporul stapanitor de pe pamant (cam ce se cred evreii in Talmud si familiile regale), daca ii ajuta pe marcabieni sa-si indeplineasca scorpurile (ce fac astazi acestia cu reptilienii). Conform planului, cativa marcabieni aveau sa preia conducerea acestui popor (marcabienii arata ca oamenii, probabil ca isi proiectau forma de om!) si sub conducerea lor, acesta trebuia sa asimileze celelalte popoare de pe pamant, pentru a le stapanii ulterior (a se vedea luptele dintre zei, dintre arieni si reptilieni, mahabharata si ramayana etc.).

Apoi, dupa ce pamantul ar fi fost prins intr-o guvernare mondiala (un fel de noua ordine mondiala de astazi), populatia sa ar fi fost decimata intr-atat, incat sa nu mai ramana decat un grup mic de sclavi, care sa-i serveasca pe marcabieni (exact ce se intampla astazi!)

Si acum ghiciti cu ce popor se spune ca au incheiat marcabienii contractul? Bingo – ebraicii, de aici putem deduce ca sint reptilienii de care vorbim noi!

L. Ron Hubbard descoperise cine este Iahve – El Shaddai. Cineva, numai evreii nu! Intre timp stim insa ca nu el a fost primul care i-a indicat pe evrei.

El descoperise ceea ce spun tablitele sumeriene, epopeea lui Ghilgames, mitologia greaca si Biblia – faptul ca marcabienii (ANUNNAKI) sint „fiintele care seamana cu Dumnezeu” sau „Dumnezeii”  (ANUNNAKI) care coborau cu farfurii zburatoare (celebrele virmania) din ceruri. Oamenii acelor timpuri, care nu cunosteau desigur niciun aparat, descriau farfuriile zburatoare ca pe ceva ce ei stiau deja – un nor zburator sau „o roata zburatoare care venea din cer cu foc si fum” sau „Ochiul Atotvazator” (simbol adoptat de masonerie).

Sitchin care este un manipulator si dezinformator, asa cum am scris intr-un articol ce-l puteti citi aici -> http://www.fara-secrete.ro/zecharia-sitchin-cel-mai-mare-dezinformator-al-reptilienilor-anunnaki, crede ca rasa dotata cu aceasta tehnologie  (ANUNNAKI), care a facut afacerea cu evreii, ar venii de pe a douasprezecea planeta a sistemului nostru solar, cunoscuta ca Nibiru (Planeta Zeilor/Planeta X). Pe de alta parte, Hubbard considera ca ea ar veni din sistemul solar Marcab.

Dupa parerea mea, reptilienii anunnaki, cei care au venit acum 500000 de ani, in zona Sumerului de astazi, au gasit intr-adevar fiinte umane, dar de fapt erau maimute care inca nu evoluasera inteligent, iar conform tablitelor sumeriene, acestia i-au imbunatatit pe acele maimute, punand adn-ul lor peste adn-ul maimutelor, asta explicand evolutia brusca si rapida in doar 2,5 milioane de ani a speciei umane si culmea ne-existand nici o veriga lipsa! „Veriga” lipsa sint insasi reptilienii!

Sa revin la subiect: Se presupune ca marcabienii au venit de pe Marcab intai pe aceasta a douasprezicea planeta, de aici s-au dus pe Marte si de abia pe urma pe Pamant. Poate sa fie vorba despre rase diferite? E posibil dat fiind faptul ca exista o lupta intre arieni si atlanti, ce apare in multe texte, precum si Edda Britanica, unde puteti citi aici -> http://www.fara-secrete.ro/lupta-dintre-reptilienii-anunnaki-si-atlanti-descrisa-intr-o-carte-veche-edda

Amandoi insa, atat Sitchin ca si Hubbard (ambii masoni) au ajuns la aceeasi rezultat: Iahve – El Shaddai, Dumnezeul din Vechiul Testament este un extraterestru (sau cel putin o fiinta intrupata care a zburat cu o farfurie) si a incheiat contractul cu iudeii. Dar cum eu spuneam, iudeii ca rasa au fost conceputi de ei, caci familiile regale din Europa sint de sorginte evreiasca!

Contractul este numit de cunoscatori „Alianta Ebraica de Sange” si se gaseste printre altele si in rasistul Talmud si in Vechiul Testament.

Actiuni de interzicere si pervertire a Scientologiei!

Povestea aceasta despre gradul OT 3, a fost invatata si in ierarhia din Biserica Scientologica (desigur mult mai detaliat). Prin tehnicile sale de „auditing”, Hubbard a incercat sa indeparteze blocadele instalate de catre marcabieni si de Illuminati in randul oamenilor si sa le redea acestora libertatea.

Unii vor crede ca aceasta poveste e trasa de par, desi toate cele 200 de popoare ale planetei au povesti similare daca nu chiar identice. Daca ar fi asa, puternicii n-ar face decat sa o ia in deradere si sa inventeze un banc pe seama ei. Daca ceva ar fi insa adevarat, cei care lucreaza cu reptilienii si Iluminati ar intreprinde ceva impotriva ei. Ceea ce s-a si intamplat.

Iluminatii si Uniunea Ebraica de Sange au luat repede cunostinta de cele ce se invatau la scientologi si au inceput de aceea sa le acapareze Biserica Scientologica. I-a ajutat si CIA. Ramurile „bisericii” au fost indreptate unele impotriva celorlalte, iar Hubbard a fost inlaturat din pozitie. Dupa spusele lui L. Kin, in anul 1981, evreul khazar Bronfman, probabil cel mai mare producator de whisky din lume (cu sediul in Canada), a cumparat intreaga Biserica Scientologica din lume.

Din acest punct de vedere, devine de inteles de ce s-a realizat in 1981 marele val de retragere din Scientologiy.

Cel putin asa afirma mai multe persoane care au lucrat multi ani cu Hubbard si nepoata lui Mister Crowley – doua persoane, care au fost printre intemeietorii Bisericii Scientologice din Germania si care s-au retras amandoua din cauza „Afacerii Bronfman” – precum si oamenii din „Zona Libera”, oameni care „auditeaza” independent de Biserica Scientologica („Zona Libera” se ocupa in principal cu tema marcabienilor – reptilienilor ANUNNAKI)

Pana in anul 1981, Biserica Scientologica a fost asadar in conceptia multor persoane o uniune constructiva si asta sustine si scriitorul Jan Van Helsing! Incepand de atunci insa are la conducere un sindicat de criminali de cea mai joasa speta. Iar acum stim si prin cine!

Si wikipedia.org incalca flagrant regulile de impartialitate cu privire la articolele scrise despre Scientologie si le sterge, si baneaza pe utilizatori, asta scrie intr-un articol pe site-ul frontpress.ro[4]:

Administratorii site-ului Wikipedia au decis cu o majoritatea covarsitoare sa le interzica membrilor Bisericii Scientologice sa mai redacteze articole pentru binecunoscuta enciclopedie online. Masura vine dupa ce mai multi membri ai acestei biserici au modificat articole pentru a-si promova interesele.

Este pentru prima data cand Wikipedia impune o restrictie atat de dura unui grup mare de useri. Votul a fost de 10 la 0 in favoarea impunerii unor masuri drastice, in timp ce doar un membru al biroului administrativ a preferat sa se abtina.

Conform Wikipedia, mai multi useri cunoscuti pentru apartenenta lor la Biserica Scientologica au modificat continutul mai multor articole pentru a promova interesele acesteia. Administratorii s-au declarat ingrijorati ca astfel de incidente pot afecta reputatia de neutralitate a site-ului Wikipedia si, in consecinta, au blocat adresele de IP ale tuturor userilor implicati in acest scandal.”

Surprinsi?

SURSE

1. Jan Van Helsing „Cine conduce planeta” vol.2

2. L. Kin – „Gott und Co” („Dumnezeu si Co”) Editura VAP

3. William Bramley – „Gotter von Eden” („Zeii din Eden”), Editura Inder Tat

4. http://www.frontpress.ro/2009/06/wikipedia-interzice-articolele-membrilor-bisericii-scientologice.html

0saves
Toate comentariile care sint trimise pe acest site trebuiesc aprobate de administratorul acestui site, asa ca aveti rabdare. 1. Nu injurati, nu jigniti, nu atacati o persoana ci ideea in sine cu argumente pertinente intr-un mod constructiv. Mare atentie, orice derapaj de la acest regulament nr. 1 IP-ul va fi banat, asa ca veti scrie comentariul degeaba. Pierdeti un timp pretios care il puteti folosii intr-un scop mai bun si inteligent. Decizia insa va apartine. 2. Nu va faceti reclama voua sau altora, (pentru anumite produse ori servicii oferite) contactati administratorul acestui site. 3. Nu folositi nike-uri (nume) diferite de pe acelasi IP, sau IP-uri ce apartin unor servere proxy. Caci puteti fi suspectat de Hacking (atac informatic) si veti avea IP-ul banat. Cele 3 reguli de mai sus sunt reguli de bun simt, ce denota o anumita decenta, daca nu le veti respecta IP-ul va fi banat. Deci inca o data va rog aveti mare grija!!! Daca va placut articolul il puteti distribuii pe profilul vostru de facebook, google +, twitter etc. folosind butonul corespunzator :)

Mai multe articole gasiti mai jos:

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Dragos Anunnaki

Despre Dragos Anunnaki