Descoperirea uimitoare a multor cranii cu coarne ("cranii de drac"), a unor "oameni" giganti ce au trait acum 800 de ani! Aceste schelete sint de tip reptoid si nu umanoid conform paleontologului Dale Russel!

Articolul a fost publicat pe site-ul utaot.com[1] in care se vorbeste despre mai multe cranii ciudate descoperite in Pennsylvania in anul 1880. Articolul mai spune de asemenea ca oamenii carora le apartinea aceste cranii ciudate, erau giganti de 7 metri si ca, constructia corpurilor lor era din punct de vedere anatomic normala nefiind vorba de vreo problema genetica!

S-a estimat ca aceste cranii sint vechi de 800 de ani si ca aceste schelete pun multe probleme oamenilor antropologi care evident cum stim, sustin teoria falsa a evolutionismului Darwinian si ca orice astfel de descoperiri le distrug pe zi ce trece teoria lor care e doar teorie, niciodata neputand fi probata pentru ca nu au putut demonstra veriga lipsa si sa nu uitam ca nu exista nici o maimuta cu 46 de cromozomi cat are omul, cum au fost facute piramidele reprezentand alta problema si faptul ca omul ar fi „evoluat” in doar 1,8 milioane de ani, desi este nevoie doar de 10 milioane de ani pentru a aparea modificari genetice!

Despre o alta descoperire in Africa a unui craniu foarte ciudat aflati aici -> http://www.fara-secrete.ro/un-craniu-de-reptilian-biped-a-fost-descoperit-in-africa.

Teoria lui Darwin cade automat cat paleontologii sint pusi in fata scheletelor de giganti, stravechi atlanti, ale caror schelete sint foarte mari si confirma textele antice pricum Kebra Nagast, textul etiopian dar si Cartea lui Enoh (NOEh).

 

Intr-un articol scris acum ceva timp vorbeam despre un Paleontolog, Dale Russell, descoperitor de Stenonychosaurus (numit acum Troodon), apoi la Muzeul Naţional de Ştiinţe Naturale din Ottawa, Canada, a postulat că dinozaurii anilor cretacice au fost pe cale de a deveni animale intelectuale, şi-ar fi reuşit dacă dinozaurii nu au suferit extincţie. Stenonychosaurus a avut un degetul mare opozabil, stătea în picioare de aproximativ trei metri şi a avut vederii binoculare. Russell a comentat:

 

“Acesta a avut toate ingredientele de succes pe care le vedem mai târziu în dezvoltarea maimuţelor.”

 

El crede că Trodonii au fost “prădători secunzi pe mamifere in Cretacic” şi că trebuie să fi fost destul de  mulţi ca ei, deoarece, până la sfârşitul Cretacicului, au existat o mulţime de mamifere, deşi acestea au fost mici. Acesti dinozauri au fost în mod evident apropiati de mamifere, în cazul în care Russell are  dreptate, evolutia ar fi dus la aparitia unor dinozauri inteligenti numiti dino-sauroizi.

 

Saurornitoidul, numit astfel din cauza asemănării sale cu o pasăre, avea un creier mare, ochi care îi permiteau să aibă o viziune stereoscopică şi degete orientate în direcţii opuse, care îi permiteau să prindă şi să ţină mici mamifere cu care se hrănea. Mai multe puteti citii integral aici http://www.fara-secrete.ro/daca-dinozaurii-nu-ar-fi-disparut-ar-fi-evoluat-in-forme-umanoide-ca-reptilienii dar si despre o reptilianca pe nume Lacerta care pe 16 Decembrie 1999 acorda in premiera mondiala un interviu unui jurnalist de investigatie pe pe nume Jimmy Owner in care ii vorbea despre cum ei ca reptilieni, s-au nascut pe pamant, ca oamenilor nu le apartine acest pamanat, tocmai d-asta eu am o anume suspiciune ca ar fi reptilianca normala si am etichetat-o ca fiind anunnaki, ea descriindu-se exact cum descriu multi martori pe anunnaki cu care au avut neobisnuita experienta sa se intalneasca.

 

Aceasta afirma ca provine din dinozauri, ca scheletele lor au fost deja expuse de multi paleontologi, insa multi nu le iau in seama ca ar fi fost inteligente acele fiinte, insa mai multe puteti citii integral aici http://www.fara-secrete.ro/de-vorba-cu-o-fiinta-reptilianca-din-specia-anunnaki

SURSE

1. http://www.utaot.com/2012/11/29/human-skulls-with-horns-were-discovered-in-a-burial-mound-at-sayre-bradford-county-pennsylvania-in-the-1880s

0saves
Toate comentariile care sint trimise pe acest site trebuiesc aprobate de administratorul acestui site, asa ca aveti rabdare. 1. Nu injurati, nu jigniti, nu atacati o persoana ci ideea in sine cu argumente pertinente intr-un mod constructiv. Mare atentie, orice derapaj de la acest regulament nr. 1 IP-ul va fi banat, asa ca veti scrie comentariul degeaba. Pierdeti un timp pretios care il puteti folosii intr-un scop mai bun si inteligent. Decizia insa va apartine. 2. Nu va faceti reclama voua sau altora, (pentru anumite produse ori servicii oferite) contactati administratorul acestui site. 3. Nu folositi nike-uri (nume) diferite de pe acelasi IP, sau IP-uri ce apartin unor servere proxy. Caci puteti fi suspectat de Hacking (atac informatic) si veti avea IP-ul banat. Cele 3 reguli de mai sus sunt reguli de bun simt, ce denota o anumita decenta, daca nu le veti respecta IP-ul va fi banat. Deci inca o data va rog aveti mare grija!!! Daca va placut articolul il puteti distribuii pe profilul vostru de facebook, google +, twitter etc. folosind butonul corespunzator :)

Mai multe articole gasiti mai jos:

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Dragos Anunnaki

Despre Dragos Anunnaki