Gazul dublu rafinat ajuta la vindecarea Cancerului in forma avansata!

Petrol rafinat

Se ia dimineaţa, pe stomacul gol, o linguriţă de gaz dublu rafinat . După o jumătate de oră se mănâncă. În jumătatea de oră care durează până la masă, bolnavul trebuie să stea culcat şi să se rotească de câteva ori [din 10 în 10 minute] alternativ pe partea stângă şi pe partea dreaptă pentru ca petrolul să poată pătrunde şi în curburile şi pliurile gastrice, acela-ş lucru se va face şi seara. Această reţetă se foloseşte în tratarea cancerului de stomac şi intestinal. Tratamentul acesta durează 4 săptămâni . Rezultatele se văd după 10 zile, când bolnavul îşi va reveni şi va putea mânca. Pentru acelaşi fel de cancer, o mare vindecătoare Bulgară recomandă : se amestecă fagure din ceară de albine cu ţuică curată de ţară şi pelin pisat, pâna se obţine un terci. Se unge părţile [locul] bolnav, se acoperă cu tifon şi se lasă peste noapte. Se repetă până la dispariţia tumori.
Tratamentul durează un an, si este valabil pentru multe feluri de cancer.
Atenţie gazul trebuie distilat intre 100 – 150 grade, orice grad mai mult duce la distrugerea petrolului ca medicament devenind toxic. A dat rezultate in multe feluri de cancer generalizat, bolnavul fiind foarte slăbit si având foarte puţine şanse de supravieţuire . Se găseşte la rafinăria ‚Vega’ de la Ploieşti, se verifică astfel : se pune în palmă şi se freacă bine palmele, dacă pielea rămâne albă, înseamnă că este bun.

0saves
Toate comentariile care sint trimise pe acest site trebuiesc aprobate de administratorul acestui site, asa ca aveti rabdare. 1. Nu injurati, nu jigniti, nu atacati o persoana ci ideea in sine cu argumente pertinente intr-un mod constructiv. Mare atentie, orice derapaj de la acest regulament nr. 1 IP-ul va fi banat, asa ca veti scrie comentariul degeaba. Pierdeti un timp pretios care il puteti folosii intr-un scop mai bun si inteligent. Decizia insa va apartine. 2. Nu va faceti reclama voua sau altora, (pentru anumite produse ori servicii oferite) contactati administratorul acestui site. 3. Nu folositi nike-uri (nume) diferite de pe acelasi IP, sau IP-uri ce apartin unor servere proxy. Caci puteti fi suspectat de Hacking (atac informatic) si veti avea IP-ul banat. Cele 3 reguli de mai sus sunt reguli de bun simt, ce denota o anumita decenta, daca nu le veti respecta IP-ul va fi banat. Deci inca o data va rog aveti mare grija!!! Daca va placut articolul il puteti distribuii pe profilul vostru de facebook, google +, twitter etc. folosind butonul corespunzator :)

Mai multe articole gasiti mai jos:

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Dragos Anunnaki

Despre Dragos Anunnaki