Hitler nu a murit in anul 1945 ci a reusit sa fuga in Argentina cu celebrele submarine U-977 si U-530! Al Treilea Reich continua sa existe si astazi conform constitutiei germane din 1973! Informatii despre bazele subterane ale Nazistilor si OZN-urile lor Hanebu!

Citam urmatoarele dintr-o alocutiune adresata de amiralul Donitz cadetilor militari la Laboe, langa Kiel, in octombrie 1944:

„Marinei militare germane ii revine in viitor o sarcina si mai importanta… Marina militara germana cunoaste toate cotloanele ascunse ale marilor, si nu-i va fi deloc greu ca, intr-un caz extrem sa-l duca pe Fuher intr-un loc unde sa-si poata face in toata linistea ultimele pregatiri.”[2]

Trebuie precizat ca Donitz facuse insa inca din 1943 urmatoarea afirmatie:

„Flotila germana de submarine este mandra de a fi putut pregati pentru Fuher un paradis pamantean, o cetate inexpugnabila, undeva in aceasta lume.”

Printre cele 120 de submarine care parasisera portul Kristiansund la 2 mai 1945, se aflau si celebrele U-977 si U-530. Pe parcurs insa, aceste doua vase s-au despartit de convoiul care se indrepta spre Neuschwabenland (Noul Tinut Svab), indreptandu-se spre Mar del Plata, Argentina, unde au si ajuns si s-au predat pe 10 iulie 1945 (U-530), respectiv pe 17 august 1945 (U-977). Fostul comandant al submarinului U-977, Heinz Schaeffer ne ofera in cartea sa „U-977 – Calatorie secreta spre America de Sud”, o serie de detalii cu privire la imprejurarile si evenimentele respective. Dupa capitularea navei sale in Mar del Plata, capitalul Schaeffer si echipajul sau au fost supusi unor serii intregi de interogatorii, luate mai intai de catre o comisie de anchetare argentiniana, apoi de catre ofiterii uneia anglo-americane, iar apoi, dupa trecerea lor din prizonieratul american in cel britanic, au urmat si alte audieri.

Iata care au fost intrebarile care au revenit cu asiduitate in timpul audierilor:

„Capitan, i-ati avut cumva la bord pe Hitler, Eva Braun si pe Bormann?”

Ulterior i s-a explicat in careul ofiterilor:

„Capitan, asupra dumneavoastra planeaza banuiala de a fi scufundat in urma cu cateva zile nava braziliana cu aburi „Bahia”. Se presupune, de asemenea, ca i-ati fi avut la bord pe Adolf Hitler, Eva Braun si Martin Bormann. Acestea sint punctele care trebuie lamurite mai intai…”

Cateva saptamani mai tarziu, l-au luat si americanii la intrebari:

„L-ati ascuns pe Hitler! Hai, vorbiti odata. Unde se ascunde?”

Dupa mutarea sa in detentia britanica a fost supus aceleiasi intrebari.

Te intrebi pe buna dreptate cum se explica toate acestea. Pe de o parte mass-media aliatilor au repetat cu exactitate comunicatul german despre sinuciderea lui Hitler si sustin chiar si ele – incepand cu „ora 0″ si pana in ziua de astazi – ca au si descoperit cadavrul, iar pe de alta i-au sacait pe capitanul si echipajul submarinului luni de zile, pana in toamna lui 1945, cu foarte ciudata intrebare: „Unde l-ati ascuns pe Hitler?”

Si daca se mai indoieste cineva de faptul ca Adolf Hitler a supravietuit totusi acelui moment, n-are decat sa-si puna intrebarea, de ce i-a intrebat oare Stalin in timpul conferintei de la Potsdam de mai multe ori pe Winston Churchill si pe Truman: „Unde este Hitler?”

Intre altele fie spus, conducatorii aliatilor stiau fara indoiala si ei ca Hitler a avut cel putin cinci sosii!

Se pare ca cel de-al Treilea Reich n-a capitulat de fapt niciodata, ci numai Wehrmacht-ul german sub conducerea lui Donitz. Cat despre Wehrmacht, acesta semnase un acord de incetare a focului, nu insa si un tratat de pace. Dupa cum am vazut, acordul de incetare a focului a fost incalcat in repetate randuri de catre aliati, in 1946-47 si 1958. Se pare deci ca Reich-ul german continua sa existe si astazi, la fel de bine ca si atunci, si ca guvernele actuale ale Poloniei, Austriei si al Republicii Federale Germania n-ar fi decat niste guverne supleante, viabile, fie pana cand va fi incheiat un tratat de pace de catre conducerea reala a Reich-ului (nu de cancelarul Kohl ori Angela Merkel), fie pana cand Reich-ul german isi va intra pe deplin in drepturi. Cel putin asa a decis Curtea constitutionala federala din Karlsruhe, ultima data la 31 iulie 1973:

„Constitutia – nu doar o teza de drept international si a dreptului de stat – porneste de la ideea ca Reich-ul german a supravietuit prabusirii din 1945 si ca nu a pierit nici in urma capitularii, nici datorita exercitarii unei puteri de stat straine Germaniei prin intermediul fortelor de ocupatie, si nici ulterior, aceasta realitate rezulta din preambul, conform art. 16, art. 23, art. 116 si art. 146 din Constitutie. Aceeasi realitate corespunde si jurisdictiei Curtii constitutionale federae, pe care o respecta Senatul.

Reich-ul german continua sa existe (Curtea constitutionala 2,226 (277); 3,288 (3190); 5,85 (126); 6,309, 336, 363), detine la fel ca inainte putere juridica, dar lipsindu-i forma organizatorica si indeosebi organele institutionalizate, el nu are si putere de actiune ca stat unitar.”

O asemenea apreciere a Curtii constitutionale nu poate sa se bazeze, evident, decat pe faptul ca aliatii nu au reusit nici pana acum sa infranga cel de-al Treilea Reich (de fapt nici nu au vrut). Aceasta mai ales daca avem in vedere dainuirea statului de drept german, drept continuator al Reich-ului, in Antartica (600.000 kmp) si in Argentina (colonie germana mai sus de San Carlos de Bariloche, 10.000 mile patrati = mai mare decat jumatate din Elvetia).

Tocmai datorita faptului ca legile Reich-ului sint mai presus decat cele ale Republicii federale, „Colonia Dignidad” din Chile, privita tot ca o continuare a Reich-ului german, si-a putut permite sa-i refuze de trei ori patrunderea domnului Genscher pe teritoriul ei, pe motiv ca functia sa oficiala nu era recunoscuta in Reich-ul german.

Aliatii, la randul lor, nu contenesc sa ameninte aceasta a „Treia Putere” cu distrugerea atomica a Germaniei de astazi, in cazul in care cetatenilor Reich-ul le-ar trece prin minte sa revina cu soldatii si cu farfuriile zburatoare Hanebu. Cel putin asa sustine un membru al „Soarelui Negru”, carte pe care v-o recomand sa o cititi!

OZN-urile Naziste Hanebu!

Despre farfuriile zburatoare ar mai fi unele lucruri de adaugat, dar il las pe Jan Van Helsing sa o faca din cartea „Cine conduce planeta vol.2″:

„M-am intalnit cu o doamna mai in varsta din Hamburg, care facuse parte din cercul de prieteni apropiati ai domnului Donitz pana la moartea acestuia. Se pare ca amiralul Donitz a confirmat toate informatiile despre discurile zburatoare, si de asemenea, povestea referitoare la Selena, precum si tema „lumii cave”. De acelasi cerc apartinea si un pilot din tinutul Boemia-Moravia, care pilotase la vremea respectiva un asemenea disc zburator, nu aparate conventionale V-7, ci avioane de vanatoare VRIL, antigravitationale cu propulsie de tip VRIL.

Din cercul meu de prieteni mai face parte si un membru al familiei Stauffenberg, un barbat care a fost aviator de lupta in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Si de la el am aflat o poveste extrem de interesanta: in primavara anului 1943 a trebuit sa faca o escala la Breslau, pentru ca aparatul sau de zbor „Arado” sa-i fie schimbate mecanismele de comanda de tip Junker cu altele de tip Henkel. Fiind nevoit sa ramana din aceasta cauza peste noapte acolo, s-a dus in hala cea mare sa-i caute pe ceilalti aviatori si sa-si petreaca timpul in compania lor. Dar cand a intrat in hala nu-i venea sa creada ochilor! In fata lui se aflau doua Hanebu II uriase. Urmatoarele ore si le-a petrecut in compania a doua echipaje formate din cate sase persoane, care i-au plimbat pe el si pe ceilalti prin interiorul farfuriilor zburatoare si le-au explicat toate mecanismele. Le-au aratat cupolele rotitoare, chiar si tipurile de arme, iar la intrebarea, cam cat de repede ar zbura, au primit, dupa spusele lui, urmatorul raspuns: „in apropiere de pamant ating intre 5.000 – 7.000 km/h, dar in afara atmosferei pamantului ating cu usurinta si 100.000 km/h.”

In dimineata urmatoare, urma sa aiba lor un zbor de recunoastere, UN OCOL IN JURUL PAMANTULUI. Fireste ca la rasaritul soarelui, intreg personalul bazei era la intrarea in hala pentru a urmari decolarea farfuriilor. Cunostinta mea mi-a descris pornirea motorului ca pe un „Zumzet usor”, dupa care aparatele s-au desprins vertical de sol cu o usurinta clatinare, au facut o clipa „punct fix” in aer, accelerand apoi, iar pana sa-si dea cineva seama, au si disparut la orizont. Dupa vreo cinci ore incheiasera turul in jurul pamantului.”

Orasele subterane de pe Planeta in care sint ascunzi si astazi nazistii!

„Catre sfarsitul lunii august 1994, am avut o discutie cu un membru al „Soarelui Negru”, care sustinea ca s-ar fi nascut in Neuschwabenland. Potrivit spuselor individului respectiv, astazi el traieste intr-un oras subteran impreuna cu alti trei milioane de germani, descendenti ai Reich-ului (1994!). Tot potrivit spuselor lui, ei ar avea baze subterane pretutindeni in lume, dar si la suprafata. Una dintre bazele subterane s-ar afla sub Insula Canare. O alta in Triunghiul Bermudelor, aceasta din urma insa pe fundul oceanului. Dupa spusele sale, cu farfuriile lor zburatoare ei pot efectua fara nici o problema deplasari acvatice la viteze foarte mari. Iar cand se opresc pe fundul marii, au posibilitatea sa mareasca intr-atat campul magnetic al discului, incat, apa sa fie impinsa in laturi, in jurul acestuia sa se formeze o calota subacvatica.”

Un motiv pentru care chinezii au atacat Tibetul – existenta unei baze naziste in muntii Himalaya

Helsing continua:

„Dupa cum spunea interlocultorul meu, o alta baza de-a lor s-ar gasi in Himalaya, si anume la o inaltime cu mult peste 5.000 m. Singurul motiv pentru care chinezii au atacat Tibetul, torturandu-i si ucigandu-i pe calugari, ar consta, dupa spusele lui, in faptul ca, din insarcinarea Iluminatilor, ei vor sa dea de urma membrilor Reich-ului german si sa-i nimiceasca, pentru ca a zadarnicii profetia conform careia Imperiul Luminii pe pamant s-ar naste in Germania – instaurat prin „Soarele Negru”. Explicatiile care mie mi se par destul de plauzibile. De ce altmintaieri s-ar apuca niste soldati sa tortureze si sa ucida niste calugari lipsiti de aparare? Interlocutorul meu spune insa mai departe ca, acolo unde traiesc germanii, nu va ajunge niciodata vreun chinez. In Himalaya ar exista niste vai bine ascunse, care au pana si vegatatie verde (vezi „Eremitul” publicat de Felix Schmidt, Editura Reichl, si „Al treilea ochi” de Lobsang Rampa), dar aceasta se afla la o inaltime pe care n-o poate atinge nici nici macar un soldat, fara a avea la dispozitie o perioada indelungata de timp si dotarea corespunzatoare, ca sa nu mai amintim ca s-ar putea sa nici nu gaseasca vreuna din aceste vai. Dupa spusele lui, membrii Reich-ului german se afla acolo sub protectia celei mai inalte loji tibetane, numita „dGe-lugs-pa”, Bonetele Galbene, precum si sub protectia arienilor, locuitorii imperiului subteran de sub Himalaya (binecunoscuta Shamballa).

Acelasi individ mi-a mai relatat si o alta poveste, pe care, datorita succesului pe care l-am avut la diverse documente, o pot confirma pe deplin: in 1993 a fost gasit „Titanicul”. Echipa de scafandri angajata pentru recuperarea comorilor de pe „Titanic” fusese finantata de catre un milion. Dupa cum va veti aminti insa cu siguranta, scafandri n-au gasit absolut nimic. Nici n-ar fi putut fi altfel, dat fiind ca in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial membrii Reich-ului german recuperasera deja vasul scufundat.”

Calatorie spre centrul pamantului cu Jan Van Helsing!

„In octombrie 1992, ma aflam impreuna cu prietena mea, un medium extrem de spiritual din SUA, intr-o expeditie in America Centrala, in cautarea unor cai de acces in posibile sisteme de tunele care sa duca la orasele subterane sau chiar in centrul pamantului (asa-numitul univers cav). Intrucat prietena mea poate lesne citi aura unui om, facultatea aceasta a ei combinandu-se perfect cu medialitatea si capacitatea mea de a atrage informatiile, am verificat impreuna campurile magnetice ale diferitilor indivizi intalniti, urmarind sa aflam daca stiau sau nu ceva despre ce ne interesa pe noi.

Atunci cand stii cum s-o faci, te poti adresa cu o intrebare direct campului magnetic al unui om, si primesti informatii exacte fara stirea celui chestionat. In special gradele inalte ale masonilor mexicani detin informatii despre orasele subterane (ca doar mai stau fratii lor reptilienii anunnaki), ei invata insa sa-si blocheze campul energetic, pentru ca nici o persoana cu aptitudini de descifrare a aurelor sa nu-i poata „citi”.

Spera cel putin sa poata face asta. Caci pana acum, noi doi am reusit de fiecare data sa „citim” toate aurele unor masoni, ale fratilor „rozicrucieni”, ale unor practicanti ai magiei negre, chiar daca ei insisi erau convinsi ca au putut sigila pe cale magica. La Chichen Itza in Yucatan, Mexic, prietena mea si cu mine ne gaseam la un moment dat in varful unei piramide de acolo si incercam sa aflam pe cale mediala, incotro ar putea duce tunelul de sub piramida, cand deodata atentia mi-a fost atrasa de catre un barbat de varsta mijlocie, cu o infatisare foarte placuta. Dupa o scurta privire schimbata cu el, am atins-o usor cu cotul pe prietena mea si i-am soptit: „Ia verifica-l”.

Mi-a raspuns: „Am si facut-o – foarte interesant”. Barbatul cu pricina a venit dintr-o data spre mine si a inceput sa-mi explice, in limba spaniola, hieroglifele de pe pereti. Nu cunosteam indeajuns limba spaniola pentru a-l putea intelege, asa ca am apelat la un traducator. Ca sa nu lungesc povestea prea mult: dupa cum a rezultat mai apoi, barbatul era un Mare Preot al Fratiei Albe a mayasilor, si nu noi eram cei care-i studiam aura, ci el ne-o citise pe a noastra, drept pentru care ne-a si abordat. Impreuna cu alti membri ai fratiei, am fost invitati la o festivitate si asa am fost timp de doua zile oaspetii lor.”

Mayasii nu au fost nimiciti toti de catre Conquistadori ci o parte s-au refugiat in centrul pamantului prin tunelele piramidelor lor!

„Miguel Angel, Marele Preot, era unul dintre cei 20 de oameni din intreaga lume care stiu sa citeasca perfect hieroglifele mayasilor, si de la el am aflat o poveste foarte interesanta, pe care probabil nu o cunoaste niciun arheolog din Mexic. El ne-a spus de pilda ca triburile maya NU ar fi fost nimicite de spanioli, asa cum se spune cel putin despre mare parte din ele, ci ca acestea s-ar fi refugiat prin tunelele piramidelor in niste orase subterane , in care mai traiesc inca si astazi. Fratia Alba s-ar afla in contact permanent cu ei. Prin intermediul lui Miguel si al prietenului sau, un extraterestru, am ajuns si noi in tunelele secrete ale piramidelor din Uxmal si Palenque si am fost initiati in fel de fel de taine. Toate acestea, pentru ca Marele Preot Miguel „citise” in aurele noastre cine eram si aflase ca eram deja asteptati.”

Povestea unui reptilian Vegetarian!

„Extraterestrul reptilian, Chose, fusese adus pe pamant inca de la varsta de 5 ani cu o farfurie zburatoare, de catre parintii sai, si lasat in grija Fratiei. Aici, el are de indeplinit o anumita misiune. Conduce un restaurant vegetarian intr-un mare oras din Yucatan – aceasta drept camuflaj – pentru a se putea intalni acolo cu niste persoane „deosebite”. Chose are de fapt o infatisare foarte „normala”, cu exceptia buzelor aproape liniare, ca de sarpe. La o privire mai atenta, observi de indata pupilele alungite vertical ca la pisica. Campul sau energetic se deosebeste insa radical de cel al unui om obisnuit. Intreaga lui constitutie interna este altfel. Acesta insa nu este un lucru neobisnuit. Extraterestrii clandestini ca Chose umbla cu milioanele pe pamant, fara ca pamantenii sa sesizeze acest lucru.

De ce va spun toata aceasta poveste? Ei bine, pentru ca Miguel imi destainuise un lucru deosebit de interesant:

Catre sfarsitul secolului XVI-lea, in masivul Matto Grosso din Brazilia ajunsesera cativa emigranti germani ce aveau intentia de a se stabili acolo. Avand insa probleme cu triburile indienilor aborigeni, ei au fost nevoiti sa fuga. S-au ascuns mai intai intr-o pestera si au descoperit in fundul ei niste galerii foarte lungi ce pareau realizate de mana omului. Tot inaintand prin tunelele acelea, au ajuns intr-un imens oras subteran. Dat fiind ca orasul nu mai era locuit, germanii s-au instalat in el. Vreo optezeci de ani mai tarziu, cativa dintre acei germani au inceput sa exploreze alte galerii, care ducea din orasul lor subteran si mai adanc inspre centrul pamantul, ajungand astfel intr-un al doilea oras, ce era de data aceasta unul locuit. Locuitorii, care dupa toate probabilitatile trebuiau sa fie mayasi s-au aratat extrem de politicosi si le-au spus germanilor ca-i urmareau de multe vreme. Constatand ca sint oameni pasnici, mayasii le-au propus sa-i conduca in „universul cav”, o cavitate imensa in centrul pamantului, populata cu reprezentanti ai diferitelor civilizatii foarte dezvoltate.

Rasa suverana, respectiv rasa cea mai dezvoltata o constituiau arienii foarte inalti provenind din stravechea Atlantida si care, la scufundarea continentului, de fapt o parte din el in ocean, s-au refugiat si ei in centrul pamantului, alaturi de alte rase extraterestre care ajung acolo prin deschizaturile de la poli.

Germanilor li s-a oferit un spatiu situat in inferioritatea Polului Nord, un mic teritoriu nelocuit, despre care Chose spune ca ar purta astazi denumirea de „Neu-Berlin” (Noul Berlin). Dupa spusele lui Miguel, din cand in cand germanii ies la suprafata in Mexic pentru a participa la intrunirile Fratiei. El mai sustine totodata ca multi dintre copiii nascuti la „Neu-Berlin” au fost trimisi, cu identitati de camuflaj, la studii la Heidelberg sau alte universitati prestigioase, urmand ca dupa absolvirea lor sa se intoarca in teritoriul lor subpamantean.

V-am relatat aceasta poveste doar ca pe un mic exemplu. As putea istorisi nenumarate asemenea intamplari din viata mea, doar ca lucrarea mea trebuie sa trateze de fapt tema Iluminatilor. Daca povestea lui Miguel este sau nu adevarata n-as putea-o dovedi, sistemele de galerii insa exista cu certitudine.”

Inapoi la „Soarele Negru” – Extraterestri Aldeberieni, atlanti arieni si germani de-ai Reich-ului pregatiti de lupta in orice moment!

Dupa spusele acelui membru al „Soarelui Negru”, pe care l-am citat mai sus, efectivele armatei de care dispun cetatenii Reich-ului german insumeaza 6 milioane de soldati raspanditi in lumea intreaga (compusa din aldebarieni si arieni clandestini, precum si din germani ai Reich-ului), care pot fi angajati in orice moment in lupta, in cazul in care undeva ar fi nevoie de sprijinul lor. El mai vorbeste totodata si despre o armata de vreo 22.000 de discuri zburatoare, din cauza carora Statele Unite si Rusia ar fi initiat proiectul de aparare strategica in cosmos (SDI).

El a mai precizat si ca cetatenilor Reich-ului le este interzisa ofensiva din proprie initiativa. Acest lucru ar contraveni legilor cosmice. Numai in cazul in cand ei sint atacati, ar avea voie sa se apare. Ca de pilda in cazul amiralului Byrd sau in Razboiul din Golf, cand aliatii atacasera de fapt baza militara a Reich-ului (dupa vorbele lui Jan Van Helsing) din apropiere de Bagdad (despre care voi vorbii intr-un articol urmator).

Van Helsing adauga:

„De vreme ce s-au dovedit in stare sa construiasca discuri zburatoare antigravitationale, se presupune ca germanii au inteles si legile universului. Ei trebuie asadar  sa stie ce inseamna „viata” si nu le este permis s-o distruga. Probabil de aceea majoritatea sint vegetarieni. Acel membru al „Soarelui Negru” mi-a confirmat acest lucru.”

Helsing ne ofera si niste date precise:

„Voi oferi acum un mic exemplu de contact intre cetatenii Reich-ului german si americani, pentru a va putea crea o imagine despre atitudinea celei de-a „Treia Puteri”:

Cazul Reinhold Schmidt

Pe datele de 7 si 9 noiembrie 1957, cotidianul „Rheinpfalz” relata despre cazul comerciantului californian de cereale R. Schmidt, care intrase in contact direct cu o nava spatiala straina si cu echipajul acesteia pe 5 noiembrie 1957, in Kearny, Nebraska, SUA. Doi ani mai tarziu, in 1959, Schmidt relata el insusi in brosura sa intitulata „In nava spatiala spre Arctica – Intamplare la Kearny” (editia germana a aparut la editura Ventla, Wiesbaden) amanunte despre evenimentul trait.

Reinhold Schimdt scria textual:

„Barbatii purtau haine de strada, aveau aproape 1,80 m inaltime si cantareau cau 80 kg. Cele doua femei pareau a fi tot atat de inalte, aveau vreo 58-60 kg., iar varsta lor as estima-o in jur de 40 de ani.

Toti mi s-au adresat in limba engleza, insa dupa cum mi s-a parut, o vorbeau cu accent german. Intre ei vorbeau in limba germana moderna, lucru de care mi-am putut da seama, caci absolvisem o scoala in care se vorbea atat germana, cat si engleza; si pe vremea aceea stiam germana – vorbit, scris si citit.

In timp ce ma aflam la bordul navei, mi s-a recomandat sa nu-mi pornesc masina inainte ca nava lor sa fi disparut complet din raza mea de vedere, caci altminteri motorul nici nu se va aprinde. Atunci am inteles pentru prima oara ca nava spatiala oprise motorul masinii mele.”[6]

Aceasta metoda de oprire a motoarelor masinilor era o inventie a germanilor din timpul celui de-al doilea razboi mondial, cu ajutorul careia puteau fi oprite sistemele electrice ale unor bombardiere si chiar ale tancurilor inamice. (seamana cu tehnologia lui Tesla – „raza mortii”)

Ulterior, dupa ce povestea lui a fost transmisa si la televiziune, Reinhold Schmidt a fost asaltat si intervievat de nenumarati reporteri, dar chiar de a doua zi, la indicatia unor cercuri militare superioare, el a fost arestat si internat apoi intr-o clinica de boli nervoase. Deoarece cazul ajunsese arhicunoscut si Reinhold insusi s-a dovedit a fi in deplinatatea facultatilor sale mintale, el a trebuit sa fie repus in libertate.

Pe data de 5 februarie 1958, a avut apoi un nou contact cu nava spatiala si pasagerii ei. Se afla la vreo 32 km la vest de Kearney, cand motorul automobilului sau s-a oprit din nou. La intrebarea uluita, cum de au reusit sa-l depisteze, i s-a explicat ca aceasta se intamplasera pe baza impulsurilor emise de creierul sau. Dupa un scurt zbor impreuna, i-au explicat ca vor veni din nou, lucru ce s-a intamplat intocmai, la 14 august 1958. La ora 16:15 au pornit impreuna intr-un zbor spre cercul polar de nord si spre Arctica. Pe alocuri au atins vitez de 65000 km/h si i s-a explicat ca:

„nava poate inainta si mai repede, dar distanta nu-i permite  sa se lanseze…”

Aceeasi nava se poate folosi ca avion in aer, ca nava pe suprafata apei si ca submarin sub apa. (pag. 39 din cartea lui Reinhold Schmidt)

Ajunsa la cercul polar de nord, nava spatiala a intrat in submersiune, atingand o adancime de scufundare de 100-120 m. Ea a ramas sub apa timp de vreo patru ore. „Aflandu-se in adanc, am vazut un lucru care n-a fost adus inca niciodata la cunostiinta publicului larg”, scrie Reinhold Schmidt:

„M-am adresat in scris Washington-ului, cerand permisiunea de a publica aceasta relatare. Dar nici pana in momentul de fata, cand o astern pe hartie, n-am primit niciun raspuns din partea Pentagonului (vezi sa nu primesti!). Presupunand asadar ca nu exista niciun alt motiv de a pastra secretul, vreau sa fac acum cunoscut faptul respectiv.

In adanc am observat cu totii doua submarine rusesti care intocmeau o harta a fundului oceanului, pentru a-si putea construi apoi baze din care sa lanseze proiectile in orice directie a lumii, fara avertisment prealabil si fara sa produca vreun zgomot. Prietenii mei din spatiu mi-au spus ca guvernul nostru este informat de acest lucru, intrucat trei dintre submarinele nosatre ar fi stationate in zona, iar un avion mai mic de recunoastere al nostru, precum si cateva avioane mai mari ar survola zona respectiva.

Prietenii mei din spatiu mi-au declarat ca nu vor permite ca rusii sa faca asa ceva. Mi-au explicat ca, daca nu vom reusi noi sa-i impiedicam sa atace omenirea din adancul oceanului, fara avertisment si fara vreun zgomot, atunci o vor face ei. Si sint convins ca sint hotarati sa o faca.” (pag. 40-41)

La o intrebare privind razboiul nuclear, pilotii „Soarelui Negru” (pentru americanul nostru, „prietenii lui din spatiu”) au spus ca:

„nu vor admite nicidecum declansarea unui razboi nuclear. Au explicat foarte limpede ca ei sint apartnici, ca nu se vor situa de partea unuia sau altuia, dar ca nici nu vor putea sta cu mainile incrucisate, privind cum este distrusa planeta noastra cu bombe atomice.

Am discutat cu ei si problema iradiatilor. Prietenii mei din spatiu aplica acum o inovatie, menita sa purifice atmosfera noastra de iradiatiile provocate de exploziile unor bombe nucleare sau cu hidrogen. Mijlocul respectiv se lanseaza de la o mare inaltime si actioneaza ca o umbrela care acopera o zona foarte mare, nepurificand numai aerul nostru, ci distrugand uneori si mecanismul bombei.” (pag. 41)

Se spune despre cetatenii Reich-ului ca ar fi dezamorsat de nenumarate ori focoase ale rachetelor si s-ar fi interpus la diverse actiuni ale inamicului. De cele mai multe ori ar fi blocat masini si ar fi dezamorsat diferite arme.

Jan Van Helsing spune ca Luna este in mana germanilor din 1945!

„Ceva, ce m-au intrebat adeseori, cu un anume zambet, cetateni ai Reich-ului sau membri ai organizatiilor Thule ori „Soarele Negru”: „De ce n-au mai aterizat oare americanii de mai bine de 20 de ani pe Luna? Ei bine, pentru ca Luna este astazi in mana germanilor!!!”

Si inca un mic amanunt, anume ca Rudolf Hess, care a fost ucis de catre britanici avea atarnate inca de la inceput hartile selenare in celula sa de la Spandau. Rudolf Hess ar fi putut povesti o multime de lucruri, lucru care nu le convenea deloc mai-marilor lumii. Printre altele si cateva despre Luna si despre prima aterizare pe Luna a americanilor. Se pare ca acestia au fost intampinat cum se cuvine acolo!

Fapt este ca cetatenii Reich-ului mai circula inca si astazi, la fel ca pe vremurile acelea, cu farfuriile lor zburatoare prin spatiu. Am vazut cu ochii mei un asemenea disc, ultima data in iunie 1992 in Mexic, si anume un Hanebu III de proportii uriase (cu zvastica inconfundabila pe el. Discul a fost filmat si fotografiat si poate fi urmarit printre altele si pe pelicula video „Messengers of Destiny”, o caseta video de doua ore jumatate, continand inregistrari ale unor amatori din Mexic. Ea poate fi obtinuta la: European UFO Archive, P.O. Box 129, NL-8699 AC Sneek Tel: +31.515.021.473)”

Sigur ca in domeniul acesta, imaginatia nu cunoaste limite, un fapt incontestabil insa este acela ca Iluminati si-au gasit un adversar. Daca acest adversar se va arata „iubitor” sau cel putin prietenos fata de masele largi ale populatiei globului, ramane de aflat anii acestia!

SURSE

1. Jan Van Helsing – „Cine conduce planeta vol.2″

2. „OZN-uri – obiecte zburatoare neidentificate”…?, pag. 15

3. Heinz Schaeffer – „U-977 – Calatorie secreta spre America de Sud” pag. 14-15

4. „Eremitul” publicat de Felix Schmidt, Editura Reichl

5. „Al treilea ochi” de Lobsang Rampa

6. Reinhold Schmidt – in brosura sa intitulata „In nava spatiala spre Arctica – Intamplare la Kearny” (editia germana a aparut la editura Ventla, Wiesbaden, 1959) (pag. 11 si 13)

0saves
Toate comentariile care sint trimise pe acest site trebuiesc aprobate de administratorul acestui site, asa ca aveti rabdare. 1. Nu injurati, nu jigniti, nu atacati o persoana ci ideea in sine cu argumente pertinente intr-un mod constructiv. Mare atentie, orice derapaj de la acest regulament nr. 1 IP-ul va fi banat, asa ca veti scrie comentariul degeaba. Pierdeti un timp pretios care il puteti folosii intr-un scop mai bun si inteligent. Decizia insa va apartine. 2. Nu va faceti reclama voua sau altora, (pentru anumite produse ori servicii oferite) contactati administratorul acestui site. 3. Nu folositi nike-uri (nume) diferite de pe acelasi IP, sau IP-uri ce apartin unor servere proxy. Caci puteti fi suspectat de Hacking (atac informatic) si veti avea IP-ul banat. Cele 3 reguli de mai sus sunt reguli de bun simt, ce denota o anumita decenta, daca nu le veti respecta IP-ul va fi banat. Deci inca o data va rog aveti mare grija!!! Daca va placut articolul il puteti distribuii pe profilul vostru de facebook, google +, twitter etc. folosind butonul corespunzator :)

Mai multe articole gasiti mai jos:

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Dragos Anunnaki

Despre Dragos Anunnaki