"Minunea" de la Fatima a fost de fapt un mesaj extraterestru de atentionare

Iata povestea originala

„ Toţi cei adunaţi la Cova au văzut deodată un fascicul luminos, ca o minge solară. Steaua amintea de un platou din argint mat. Te puteai uita la acest disc fără nici un pericol de a fi orbit. Puteai spune că are loc o eclipsă. Dar, ia uite! Se aude un strigăt puternic, şi toţi cei din jur au început să spună: «O minune, o minune! Un spectacol, un spectacol!». Toţi erau palizi din cauza temerilor şi cu capetele descoperite priveau spre cer; o minge solară a pătruns printre nori şi părea să fie un soare care vibra. Soarele se mişca ciudat, cum nu se mai văzuse, contrar tuturor legilor cosmice; unii au susţinut chiar: “Soarele a dansat.”
(Avelino de Almeida, reporter O Século)

Biserica Nossa ­Senhora do Rosario

Este ridicată pe locul unde cei trei copii s-au întâlnit pentru prima oară cu “Femeia ce strălucea precum soarele”. Biserica este construită în stilul neoclasic, cu un turn central de 65 de metri înălţime. Are 70 de metri lungime şi 37 de metri lăţime, fiind construită în întregime din piatră extrasă din carierele din vecinătate, iar altarul, din marmură de Estremoz. În biserică se găsesc mormintele a doi dintre cei trei copii cărora li s-a arătat Fecioara Maria, Francisco şi Jacinta, morţi de copii, în 1919, respective în 1920. Cei doi sunt beatificaţi din anul 2000. Mormântul sorei Lucia de Santos, cel de-al treilea copil, moartă în anul 2005, se găseşte de asemenea în bisierică.

Ultima apariţie – Minunea
Pe 13 octombrie 1917 ploua torenţial încă de dimineaţă. În jurul stejarului se adunaseră peste 70.000 de oameni. După dialogul pe care copii l-au avut cu Fecioara Maria, toţi cei prezenţi au văzut o minune solară, şi dintr-o dată mulţi oameni bolnavi s-au trezit însănătoşiţi, paralizaţii s-au ridicat în picioare, iar cei care consideraseră totul o minciună s-au convertit pe loc.

Pelerinaje la Fatima
Aflată la o distanţă destul de mare de România, Fatima nu se susţine ca un pelerinaj individual. Agenţiile de turism o propun în cadrul unor circuite pe destinaţia Spania-Portugalia, zbor cu avion charter. Programul are 7-14 zile şi costă între 600 şi 1000 de euro. Fatima este inclusă ca opţional, dar apare şi ca element component al programului în cadrul circuitelor cu autocarul (20 de zile, 900 euro). În ultimul caz, pelerinajul la Fatima este elementul de legătură pe drumul de la Lisabona la Porto.

Cele trei secrete
Fatima este faimoasă şi prin cele trei secrete pe care Fecioara Maria le-a destăinuit celor trei copii. În 1941 sora Lucia a divulgat două dintre ele. Primul se referă la o viziune a iadului, iar al doilea a prevăzut sfârşitul primului război mondial, începutul celui de-al doilea razboi mondial şi venirea comunismului în Rusia. Cel de-al treilea secret nu a fost divulgat nimănui până în 1960 când Sora Lucia l-a scris şi l-a transmis Vaticanului. Se spune că plicul nu a fost deschis decât în anul 2000. Textul simbolic a avut diverse interpretări, una din ele referindu-se la atentatul asupra papei Ioan Paul al II-lea, din 1981. Teoria conspiraţiei există şi în ceea ce priveşte secretele de la Fatima. Se zice că ar fi existat şi un al patrulea secret, ce ar fi vorbit după unii, de distrugerea papalităţii, iar după alţii, de încălzirea globală ca sfârşit apocaliptic. Vaticanul a negat, însă ferm acest lucru.

Statueta Fecioarei Maria de la Fatima în România
“- Am venit ca la Dumnezeu, am soţul bolnav de leucemie…” “Pentru mine reprezintă ceva important, tulburător…” “Sfânta Fecioară Maria ne va ajuta în măsura în care noi credem în inima noastră”. “Ca orice adolescent am şi eu păcatele mele, dar cu acest prilej consider că pot să cer iertare şi să mă apropii de tot ce înseamnă bunătate…”. Acestea sunt doar câteva din gândurile cu care creştinii catolici din România au venit în zilele 8 – 15 iunie să se închine şi să se roage Statuii Maicii Domnului de la Fatima. Statuia a fost sculptată în 1947 de către Jose Thedim, după descrierea făcută de sora Lucia dos Santos, unul dintre cei trei copii care au văzut-o pe Fecioara Maria în anul 1917, la Fatima. În octombrie 1947, în prezenţa a peste 150.000 de pelerini statuia a fost sfinţită de episcopul de Leira şi Fatima. Pentru a răspândi mesajul de la Fatima, statuia a călătorit în peste 100 de ţări din întreaga lume.
După ce în primele patru zile mii de bucureşteni au venerat statuia Fecioarei, aceas­ta şi-a continuat pelerinajul la Greci şi apoi la Ploieşti. Biserica “Cristos Rege” a rămas deschisă toată noaptea pentru ca toţi pelerinii ploieşteni să se închine Fecioarei. La biserica “Sf. Anton” din Craiova în ziua în care statueta a poposit s-au ţinut trei liturghii, ca în zilele de duminică, în timp ce la Piteşti, încă de la primele ore ale dimineţii, mii de credincioşi argeşeni au aşteptat să se închine Fecioa­rei Maria. Din România statueta de la Fatima a plecat să transmită mesajul de pocăinţă al Maicii Domnului creştinilor catolici din Ucraina.

Oraşul Fatima
Situat în districtul Santarem, Portugalia, la 123 km nord de Lisabona şi la 187 km sud de Porto. Pelerinii vin la Fatima, în special în lunile în care au avut loc apariţiile Fecioarei, mai – octombrie. Cel mai comun mijloc de transport este trenul, de la Lisabona (113 km). Dacă mergeţi la Fatima în afara perioadei mai – octombrie trebuie să vă asiguraţi înainte că biserica este deschisă în zilele în care ajungeţi acolo. În Fatima sunt 6 hoteluri, cinci de 3 stele şi unul de 3 stele. Preţul variază între 46 şi 69 de euro/noapte, în funcţie de perioadă. Locuri de cazare se găsesc şi în oraşele din vecinătate (Leira, Tomas, Alcanena); preţurile sunt, însă, asemănătoare.

SURSA: http://www.lumeacredintei.com/sct_6/c_3/art_654/fatima.htm

Secretele de la Fatima

AL TREILEA SECRET

Aşa cum am afirmat în partea a 3-a a acestui articol, a existat şi un al treilea secret de la Fatima, care a fost în posesia Vaticanului începând cu anul 1957 şi subiect de discuţii şi speculaţii pentru toată perioada în care a fost ţinut secret, dar şi după. Anumiţi oficiali ai Bisericii Catolice au susţinut că ştiu care este acest al treilea secret, dar credibilitatea mărturiilor lor a fost scăzută, întrucât aceştia discutau despre documente de mâna a doua. Cu toate acestea, opinia publică a luat act de sugestiile lor referitoare la un al treilea război mondial şi un mare dezastru care urmau să se declanşeze cândva.

La mijlocul anului 2000 Biserica Catolică a dezvăluit cel de-al treilea secret care, se presupune, a fost împărtăşit Luciei în 1917 de către Fecioara Maria; acest secret a fost menţionat în scris în 1944 într-o scrisoare. Aceasta a fost înaintată în anul 1957 către Vatican, care a pus-o la păstrare în Arhivele Secrete.

Ioan Paul al II-lea împuşcat

Pe 26 iunie 2000 cardinalul Joseph Ratzinger, pe atunci prefect al doctrinei bisericii, acum papa Benedict al XVI-lea,  a vorbit într-o conferinţă de presă televizată. Secretul, caracterizat de Ratzinger ca “simbolic şi nu uşor de descifrat” consta într-o viziune a Luciei privind “un înger cu o sabie de foc în mâna stângă; aruncând flăcări, părea că întreaga lume va fi pârjolită; dar aceste flăcări se stingeau în contact cu splendoarea pe care Fecioara Maria o radia către înger prin mâna sa dreaptă. Îngerul, arătând către Pământ cu mâna sa dreaptă striga cu voce puternică: penitenţă, penitenţă, penitenţă!”.

Viziunea a continuat descriind apariţia unui episcop îmbrăcat în alb, care era cuprins de durere şi tristeţe în timp ce mergea printr-un oraş părăsit. Episcopul se ruga pentru sufletele cadavrelor pe care le întâlnea în cale. După ce a ajuns pe vârful muntelui, stând în genunchi la baza unei cruci mari, episcopul a fost ucis de un grup de soldaţi care au tras cu gloanţe şi săgeţi în acesta. În acelaşi fel au murit şi alţi episcopi, preoţi, bărbaţi şi femei prezenţi acolo.

Profetie ratata

Mulţi dintre credincioşi au văzut în acest text o profeţie a încercării de asasinare a papei Ioan Paul al II-lea care a fost rănit prin împuşcare în 1981 de către un tânăr turc. Pentru cine a citit mai sus textul secretului  este evident că aproape niciun aspect al acestuia nu se potriveşte cu întâmplarea reală. Viziunea a vorbit despre un episcop, nu despre un papă. În realitate nu a murit nimeni, nu a fost vorba de soldaţi, nu au fost implicate săgeţi; nu au fost alţi episcopi ori preoţi ucişi.

Ioan Paul al II-lea si Mehmet Ali Agca

Papa Ioan Paul al II-lea îl vizitează pe turcul Mehmet Ali Ağca (cel care a vrut să-l ucidă) în închisoarea din Roma
Credit: religion-cults.com

Viziunea poate fi înţeleasă ca având vreun sens numai privită retroactiv, prin încercarea de a potrivi elementelor profeţiei cu faptele reale după ce lucrurile s-au întâmplat. Este vorba despre acelaşi proces care are loc când este vorba despre profeţiile lui Nostradamus: “specialiştii” observă post-factum că “vizionarul” de origine franceză a prevăzut diverse evenimente ale istoriei. În cazul celui de-al treilea secret reconstituirea profeţiei stă în apropierea de realitate a unor elemente ale profeţiei, astfel: episcopul era de fapt “episcopul Romei, papa”, iar acesta a fost lovit de un glonţ al unui ucigaş; desigur, celelalte detalii au fost ignorate. Cu toate acestea, Vaticanul a pretins în mod oficial că toate cele trei secrete reprezintă profeţii autentice: “Nimeni nu şi-ar fi putut imagina toate acestea”.

SURSA: http://www.scientia.ro/homo-humanus/75-granitele-gandirii/717-adevarul-despre-miracolele-si-secretele-de-la-fatima-4.html

Mulţi catolici adepţi ai teoriilor conspiraţiei au refuzat să creadă că al treilea secret a fost dezvăluit în totalitatea sa. Ei spun că în realitate acest secret ar conţine o acuzaţie a schimbărilor din Biserica Catolică survenite de la cel de-al doilea Conciliu al Vaticanului (1962-1965) şi că un astfel de lucru ar fi stânjenitor pentru oficialii Bisericii de azi care susţin cele stabilite la acest conciliu

Între timp, “vizionara” care a stârnit toată această poveste, Lucia Santos – care a devenit o soră carmelită, sora Lucia de Jesus şi care a murit pe 13 februarie 2005 – a fost plasată pe lista de aşteptare scurtă către canonizare. Cu siguranţă, reverberaţiile poveştii secretelor de la Fatima nu se vor sfârşi curând…

Joaca de-a secretele

Daca vrei sa ademenesti niste oameni care sunt crestini, si care sunt si CREDULI, pai nu-ti trebuie multe lucruri, doar sa le arati niste “minuni” si sa sti cum sa-i manipulezi… Dupa cum spune si autorul site-ului scientia.ro

“Mulţi dintre credincioşi au văzut în acest text o profeţie a încercării de asasinare a papei Ioan Paul al II-lea care a fost rănit prin împuşcare în 1981 de către un tânăr turc. Pentru cine a citit mai sus textul secretului  este evident că aproape niciun aspect al acestuia nu se potriveşte cu întâmplarea reală. Viziunea a vorbit despre un episcop, nu despre un papă. În realitate nu a murit nimeni, nu a fost vorba de soldaţi, nu au fost implicate săgeţi; nu au fost alţi episcopi ori preoţi ucişi. Viziunea poate fi înţeleasă ca având vreun sens numai privită retroactiv, prin încercarea de a potrivi elementelor profeţiei cu faptele reale după ce lucrurile s-au întâmplat. Este vorba despre acelaşi proces care are loc când este vorba despre profeţiile lui Nostradamus: “specialiştii” observă post-factum că “vizionarul” de origine franceză a prevăzut diverse evenimente ale istoriei. În cazul celui de-al treilea secret reconstituirea profeţiei stă în apropierea de realitate a unor elemente ale profeţiei, astfel: episcopul era de fapt “episcopul Romei, papa”, iar acesta a fost lovit de un glonţ al unui ucigaş; desigur, celelalte detalii au fost ignorate. Cu toate acestea, Vaticanul a pretins în mod oficial că toate cele trei secrete reprezintă profeţii autentice”

Este destul de interesant cum acesti indivizi de la vatican AUTORI AI INCHIZITIEI SI A CRUCIADELOR isi permit si au nesimtirea sa vorbeasca despre “secrete”… Sa fie clar: acestia cu siguranta au modificat acele informatii primite de la acea fiinta extraterestra, care in viziunea lor au considerat-o inger, pt ca vaticanul e si el bun la ceva si anume in a MODIFCA orice text si de a pastra textul original in arhiva sa…

Vreau sa pun si eu o intrebare de bun-simt: daca totu e adevarat, de ce naiba vaticanu are o arhiva secreta? de ce? pt ca cea ce e religia e de fapt o MINCIUNA, cum am mai demonstrat si in alte articole…
Alte aparitii ale Fecioarei Maria
Faimoasa stigmatizata italiana Teresa Musco scrie în jurnalul sau intim pe 3 ianuarie 1958, la vârsta de 8 ani, descriind o viziune a Fecioarei Maria: „Vreau sa îti spun ca lumea este pervertita. Am aparut în Portugalia, unde am lasat anumite mesaje, însa nimeni nu m-a ascultat. Am aparut la Lourdes, la La Salette, însa foarte putine inimi s-au trezit din împietrirea lor […].

“Acum îti voi vorbi despre cel de-al treilea secret pe care i l-am transmis Luciei, la Fatima […].
Lumea se îndreapta catre un mare dezastru […]. Focul si pucioasa vor cuprinde lumea. Apa oceanelor va deveni foc si aburi. Valuri înspumate se vor ridica, vor cuprinde Europa si totul se va transforma într-o lava de foc.
Milioane de oameni si de copii vor pieri în acest foc, iar cei putini care vor scapa vor invidia soarta celor morti, caci în orice directie vor privi, nu vor vedea decât sânge, morti si ruine, peste tot în lume.”

În Japonia, la data de 13 octombrie 1973, Fecioara îi spune Maicii Agnes:

„daca oamenii nu se caiesc si nu se îndreapta, Tatal Ceresc va da o pedeapsa teribila întregii umanitati. Va fi o pedeapsa mai grea decât Potopul, o pedeapsa asa cum nu a mai fost niciodata: un foc va coborî din ceruri si va ucide o mare parte din omenire, atât pe cei buni, cât si pe cei rai, si nu îi va scuti nici pe preoti, nici pe credinciosi. Supravietuitorii vor fi atât de dezolati, încât îi vor invidia pe cei morti. Singurele arme care vor mai exista atunci vor fi mataniile pentru rugaciune si semnul lasat de Fiul meu. Faceti-va rugaciunile în fiecare zi. Diavolul se va infiltra chiar si în Biserica, producând discordie, astfel ca vom vedea cardinali ridicându-se împotriva cardinalilor si episcopi ridicându-se împotriva altor episcopi. Preotii care ma vor sluji plini de iubire vor fi dispretuiti si atacati de ceilalti; bisericile si altarele vor fi jefuite si Biserica va fi plina de cei care accepta compromisurile, iar diavolul va împinge pe multi preoti si multe suflete consacrate lui DUMNEZEU sa nu Îl mai slujeasca pe Domnul. Diavolul se va înversuna mai ales împotriva acestor suflete consacrate [prin juramânt monastic] lui DUMNEZEU. Perspectiva pierderii atâtor suflete este cauza tristetii mele. Daca pacatele vor creste în numar si în gravitate, nu va mai fi iertare pentru ei.”

În Spania, „Fecioara Maria” afirmase:

„La un moment dat, niciun motor si nicio masina nu va mai functiona. Un val teribil de caldura va lovi Pamântul si oamenii vor începe sa sufere de sete. Ei vor cauta disperati apa, dar ea se va evapora din cauza caldurii.“

SURSA: http://www.conspir.info/2011/01/profetiile-de-la-fatima-si-simeon-toko.html

Minunea de la Fatima: Mesaj Extraterestru de avertizare

Am spus ca, crestinii sau orice adept al unui cult religios din religiile iudaice, dar si alte religii sunt tinuti in minciuna, nu e vina lor in principiu ci a celor ce se joaca cu mintea lor si cu credinta lor si nu le spune adevarul…

In cartea sa “Maitreya`s Mission” scrisa in 1986 Bejamin Creme afirma urmatoarele:

“Nu exista OZN-uri ostile si relatarile care le-au prezentat asa sunt pure fictiuni. Manifestarea OZN-urilor este rezultatul unei cooperari interplanetare si se bazeaza pe intentii total pacifiste si benefice. Aceasta cooperare, desigur, se deruleaza intre Ierarhia noastra spirituala si alte planete.”

In principiu are dreptate, dar sa nu uitam ca sunt si fiinte rele, cea ce vreau sa spun acum si sa relatez este un mesaj extraterestru care e sinonim cu cel de la Fatima

Aparitiile OZN si intalnirile de grad 3 sunt nenumarate pe planeta

Dau citire unui articol de pe site-ul descopera.ro a unui articol despre intalnirea de grad 3, de fapt sunt foarte multe pe planeta, sute si sute, asta ca sa nu considere toti ca cel de la FATIMA a fost ceva “special”, a fost un mesaj extraterestru important, dar nu o “MINUNE”

Una dintre cele mai cunoscute si mai inspaimantatoare intalniri de gradul III s-a petrecut in toamna anului 1989, in Voronezh, pe atunci un oras al Uniunii Sovietice. Spre deosebire de incidentul de la Roswell, Statele Unite, de aceasta data au existat martori directi, iar marturiile la unison ale acestora nu au facut decat sa socheze opinia publica internationala si sa adanceasca un mister si asa destul de controversat.

Una dintre cele mai cunoscute si mai inspaimantatoare intalniri de gradul III s-a petrecut in toamna anului 1989, in Voronezh, pe atunci un oras al Uniunii Sovietice. Spre deosebire de incidentul de la Roswell, Statele Unite, de aceasta data au existat martori directi, iar marturiile la unison ale acestora nu au facut decat sa socheze opinia publica internationala si sa adanceasca un mister si asa destul de controversat.

Desi povestea in sine reprezinta o stire de senzatie, ea a fost preluata, la vremea respectiva numai de catre agentia de presa ITAR TASS si de posturile de televiziune din fostele republici sovietice care, in ciuda sensibilitatii subiectului, au preferat sa urmeze regula de aur a jurnalismului: publicul trebuie informat. Cazul a trezit atentia internationala abia dupa ce a fost preluat de catre presa americana, ceea ce i-a oferit, daca mai era nevoie, o doza in plus de credibilitate. Unii oficiali sovietici au declarat ca versiunea data publicitatii de catre agentia de stiri ITAR TASS a fost decorata cu o multime de detalii menite sa faca aparitia si mai senzationala, dar in acelasi timp plauzibila. Cu toate acestea, faptul ca straniul eveniment a avut loc in prezenta a zeci de martori, ii pune dincolo de orice indoiala veridicitatea.
Agentia rusa de presa amintea atunci ca cercetatorii rusi au confirmat aterizarea unei nave extraterestre la periferia Voronezh-ului, un oras cu 800 000 de locuitori, localizat la aproximativ 500 de kilometri sud-est de Moscova.

O plimbare la amiaza prin parc
Povestea extraterestrilor de la Voronezh este povestita de cativa martori, printre care mai multi copii, care au sustinut ca au vazut aterizand o nava din care au coborat mai multe entitati hominide insotite de un robot. Contrar opiniei generale, conform careia omuletii verzi sunt de statura mica si au craniile disproportionat de mari fata de restul corpului, relatarile martorilor oculari descriu o aparitie cu totul si cu totul neobisnuita. Creaturile aveau in jur de 3 metri si, in ciuda inaltimii lor, aveau capetele neobisnuit de mici. In acelasi timp, nava a fost descrisa ca avand forma unei sfere mari si stralucitoare.

Conform versiunii publicate de agentia ITAR TASS, un obiect zburator neidentificat a aterizat in parcul central din orasul Voronezh, in data de 27 septembrie 1989, in jurul orei 18.30. Persoanele care au asistat la eveniment au declarat ca inainte ca nava sa fie vizibila, pe cer a aparut o lumina pala, iar culoarea acesteia s-a intensificat, capatand nuante de rosu in momentul in care s-a apropiat de pamant. Multimea s-a strans imediat in jurul obiectului care tocmai aterizase, la timp pentru a fi martora aparitiei unor fiinte foarte inalte, cu costume argintii si cizme in culoarea bronzului. Se pare ca in acel moment, un baietel a tipat de frica, dar a fost suficient ca atentia fiintelor extraterestre sa se indrepte catre el pentru a ingheta de frica. Toata lumea a inceput sa se agite, iar tipetele de panica si busculada creata au dus la disparitia rapida a hominizilor. Intre aparitia navei si decolarea ei brusca nu trecusera mai mult de 5 minute.

Analiza dovezilor
Genrikh Silanov, seful Laboratorului Geofizic din Voronezh a declarat pentru ITAR TASS ca in urma cercetarilor intreprinse la fata locului, au fost descoperite, in locul in care a aterizat nava, mai multe cavitati precum si doua bucati de roca. Materia a fost transportata de urgenta la laboratoarele de la Moscova pentru a fi analizata. La prima vedere, rocile pareau niste bucati de gresie de culoare rosie. Silanov avea sa anunte, intr-o emisiune televizata, ca urmeaza sa fie efectuat un al doilea set de teste inainte de a trage concluzii pripite. Era ultima oara cand cineva mai pomenea de ele.

Chiar si urma despre care se presupunea ca a fost lasata de nava a starnit discutii. Specialisti UFO s-au grabit sa declare ca nu exista nici un dubiu asupra originii extraterestre a navei, in vreme ce scepticii au inclinat sa creada ca sunt doar urmele unei activitati cat se poate de umane, cel mai probabil fiind vorba de o actiune secreta a Armatei Rosii. Copiii au fost rugati sa deseneze ceea ce au vazut, iar ceilalti martori au fost interogati atat de politie, cat si de jurnalisti, fara a se identifica discrepante in descrierea sferei sau in privinta actiunilor extraterestrilor. Se pare insa ca experienta din parc nu a fost singura iesire a fiintelor misterioase. In zilele urmatoare, mai multi locuitori ai Voronezh-ului au reclamat prezenta neobisnuita a unei nave in 21, 23, 29 septembrie si 2 octombrie, intotdeauna la orele amiezii.

Cei care au trait acele momente, isi mai amintesc poate de stirile care au razbit chiar si in presa din Romania comunista. Faptul ca populatia nu era obisnuita cu astfel de evenimente, cu atat mai putin prezentate intr-o emisiune televizata, nu putea decat sa ofere informatiei o gravitate si o credibilitate iesite din nota vremurilor. Poate ca nu vom sti niciodata ce s-a intamplat in acele zile la Voronezh, asa cum poate nu vom sti nici ce s-a intamplat la Roswell. Cert este ca straniul eveniment a depasit granita trasata de « clasicele intalniri de gradul III » si a devenit unul de referinta in domeniul ufologiei, intrand in istorie alaturi de cele mai socante si neobisnuite cazuri OZN descrise vreodata.

0saves
Toate comentariile care sint trimise pe acest site trebuiesc aprobate de administratorul acestui site, asa ca aveti rabdare. 1. Nu injurati, nu jigniti, nu atacati o persoana ci ideea in sine cu argumente pertinente intr-un mod constructiv. Mare atentie, orice derapaj de la acest regulament nr. 1 IP-ul va fi banat, asa ca veti scrie comentariul degeaba. Pierdeti un timp pretios care il puteti folosii intr-un scop mai bun si inteligent. Decizia insa va apartine. 2. Nu va faceti reclama voua sau altora, (pentru anumite produse ori servicii oferite) contactati administratorul acestui site. 3. Nu folositi nike-uri (nume) diferite de pe acelasi IP, sau IP-uri ce apartin unor servere proxy. Caci puteti fi suspectat de Hacking (atac informatic) si veti avea IP-ul banat. Cele 3 reguli de mai sus sunt reguli de bun simt, ce denota o anumita decenta, daca nu le veti respecta IP-ul va fi banat. Deci inca o data va rog aveti mare grija!!! Daca va placut articolul il puteti distribuii pe profilul vostru de facebook, google +, twitter etc. folosind butonul corespunzator :)

Mai multe articole gasiti mai jos:

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Dragos Anunnaki

Despre Dragos Anunnaki