Motorul antigravitational – motorul care foloseste energia punctului zero descrisa de Tesla! Trei inventatori americani si-au patentat motorul antigravitational deranjand pe Iluminati! Iluminatii au oprit intotdeauna pe cei care au vrut sa expuna aceasta inventie!

Tesla este unul dintre oamenii care incepuse sa faca experimente cu privire la acest motor, sustinand ca un astfel de dispozitiv poate alimenta pe toti cu curent electric gratis, lucru care a enervat la culme teribilii bancheri americani cum ar fi Rockefeller si Rothschild.

Prin 2004, chinezii au descoperit niste documente sanscrite in Lhasa, Tibet si le-au trimis la Universitatea din Chandrigarh, ca sa fie traduse. Dr. Ruth Reyna de la universitate a afirmat recent ca documentele contin instructiuni pentru construirea de nave spatiale!
Metodele lor de propulsie sunt cele antigravitationale si sunt bazate pe un sistem analog cu cel de laghima, puterea necunoscuta a eului omenesc, “ o forta centrifuga suficient de puternica pentru a neutraliza toata forta gravitationala”. Dupa cum spune Hindu Yoghis, este aceasta “laghima” care permite persoanelor sa leviteze.

Dr. Reyna a spus  ca la bordul acestor masini numite “Astras” din text, au fost trimisi oameni pe o alta planeta, dupa ce scrie in documente, care sunt estimate ca avand mii de ani. Manuscrisele au revelat si secretul “antimei”, “calota invizibilului(the cap of invisibility)” si “garima”, “cum sa fi greu ca un munte de plumb”.
Bineinteles, oamenii de stiinta indieni nu au luat textele foarte in serios, dar atunci au avut atitudini mai pozitive asupra lor, cand chinezii i-au anuntat ca ei au inclus cateva parti din studiul asupra programului lor spatial. Aceasta a fost prima dovada a unui guvern care pretinde ca a descoperit antigravitatia.

De pe site-ul io9.com[1] aflam cateva informatii care s-au dorit a fi secrete cu privire la acest tip de motor. Burkhard Heim, si-a dedicat viata pentru a incerca sa gaseasca secretul pentru a realiza un astfel de dispozitiv. Heim sustinea ca noi, pamantenii, traim sub o relativa forta gravitationala, care poate fi „sparta”, numai daca stim si cum. Heim a gandit un motor, coroborand cu teoriile lui Tesla, care ar slabii „stransoarea” gravitatiei asupra noastra si ne-ar permite sa alunecam prin spatiu fara a mai putea fi atrasi de aceasta forta.

Teoria sa a fost imediat preluata de catre Jochem Hauser si Walter Droscher care au venit cu o teorie si anume „hiperpropulsia”, care va sta la baza functionarii navelor viitorului. Ideea lor, preluata de la Heim, sint oarecum simple insa implica utilizarea si manipularea unor forte care uneori sint greu de controlat si anume o bobina, prin care sa treaca un curent destul de puternic, bobina apoi ar crea un camp magnetic care l-ar neutraliza pe cel terestru astfel incat nava sa se ridice de la sol ca si cum ar fi in imponderabilitate.

Din punctul meu de vedere, aceste lucruri exista, caci asa cum spunea si Phillip Schneider, cel care a lucrat in Baza Militara Dulce din New Mexico, „tehnologia pe aceasta planeta evolueaza in fiecare an calendaristic, ca si cum ar trece 45,5 ani”, el fiind asasinat ulterior in ianuarie 1996. Deci va dati seama cam ce tehnologie detin cei din Elita Mondiala, dar o tin ascunsa, iar uneori mai scapa firimituri, uneori mari, altele mici cu privire la aceste secrete.

Intr-un articol publicat pe blog-ul nanopatentsandinnovations.blogspot.ro[2] aflam despre trei inventatori americani, Harvey Emanuel Fiala, John Emil Fiala si John-Arthur Fiala care si-au patentat prima lor inventie si anume „motorul antigravitational”. Poate pare ceva deplasat, insa nu este. Conform inventatorilor, dispozitivul are doua procese separate, care nu necesita un propulsor care nu produc o reactie opusa, dar nu incalca nici legile lui Newton. Primul proces, produce o miscare pe orizontala si se bazeaza pe campul gravitational al pamantului, ca o forta externa si a fost testat cu succes. Al doilea proces, produce miscarea pe verticala si se bazeaza pe eter, acesta fiind si el la randul sau testat cu succes.

Dispozitivul antigravitational inventat de cei trei americani

Energia punctului zero

Motorul antigravitational are legatura asa cum am spus cu energia punctului zero, iar mai multe aflam de pe site-ul green-report.ro:

„Energia punctului zero explica de ce heliul sta in stare lichida chiar si la cateva fractiuni dintr-un grad Kelvin.Vidul e plin de energie, spune fizicianul si indeamna cercetatorii sa foloseasca acest concept .In ultima vreme, specialistii cauta solutii prietenoase cu mediul la criza de combustili fosili prognozata pentru urmatorii ani. Una din aceste solutii ecologice este implementarea unor noi surse de energie, bazate pe extragerea acesteia din straturile subatomice.

La baza noilor surse energetice stau descoperirile din fizica cuantica si cea relativista, potrivit carora sursa primara de energie e vidul cuantic, adica radiatia 0 grade Kelvin (zero point energy) sau continuumul spatio-temporal.

Cu toate ca „zero point energy” ar putea schimba viitorul lumii, foarte putini fizicieni sau ingineri participa pe plan mondial la proiecte de dezvoltare energetica cu ajutorul acestui tip de energie. In general, oamenii de stiinta nu iau in serios faptul ca energia punctului zero poate fi o sursa serioasa de energie, care sa poata fi dezvoltata.

Americanul Thomas Valone e unul din putinii ingineri fizicieni si consultanti de mediu care au analizat indeaproape modalitatile prin care acest tip de energie poate inlocui in viitor resursele actuale pentru producerea energiei.

Vacuumul contine multa energie

Profesorul Valone spune ca teoria potrivit careia vacuumul era gol nu mai sta in picioare, deoarece s-a demonstrat ca el contine de fapt o cantitate mare de energie. Valone considera ca, in cazul in care toate resursele de energie sunt anihilate, iar zona respectiva se apropie de „punctul zero de energie”, tot mai exista energie utilizabila din abundenta.Cercetatorul spune ca asa se explica de ce heliul sta in stare lichida chiar si la cateva fractiuni dintr-un grad Kelvin. In opinia lui Valone, gravitatia si energia sunt efectele „energiei punctului zero”.

Efectul Casimir

Unul din punctele tari ale cercetatorului Valone este demonstratia prin care foloseste „efectul Casimir” pentru obtinerea „energiei punctului zero”.Efectul Casimir poarta numele fizicianului olandez care, in 1948, a incercat sa imagineze ce ar trebui sa se intample daca exista cu adevarat o energie a vidului. Astfel, fizicianul a obtinut un rezultat surprinzator, potrivit caruia, daca plasam in vid doua placi conductoare, neincarcate electric, atunci intre ele se va produce o forta de atractie.

Fizicienii exemplifica efectul Casimir prin legarea a doua blocuri de lemn printr-o coarda elastica, netensionata, dar bine in¬tinsa. Atunci cand coarda vibreaza, intre cele doua placi va aparea o forta de legatura. La fel se intampla si cu metalul.

Nanotehnologia, folosita pentru captarea energiei

Valone spune ca atractia dintre blocurile neincarcate electric poate veni de la energia punctului zero. Aici, fizicianul explica faptul ca acest tip de energie nu e conservat si nu i se pot aplica legile normale ale conservarii energiei.

Valone a demonstrat ca, uneori, forta Casimir e de respingere, din cauza conditiilor termice si magnetice. In unele cazuri, forta isi schimba miscarea odata cu cresterea temperaturii. Aceasta ajuta la manipularea si controlul energiei punctului zero.

Valone arata ca energia de la punctul zero poate fi folosita prin nanotehnologie. El mai spune ca densitatea spectrala pentru energia punctului zero e de fapt a doua lege a radiatiei, data de fizicianul Plank.

Masini cu gradient magnetic

Valone vrea sa-i convinga pe colegii sai cercetatori sa realizeze experimente in privinta energiei punctului zero pentru a gasi noi solutii in privinta surselor de energie. In opinia lui, magnetii permanenti pot fi o sursa inepuizabila de energie pentru viitor. Gradientul magnetic e o sursa potentiala de energie, la fel ca si alte gradiente dependente de energie.

Valone da ca exemple gradientul termic din pompele pentru caldura, gradientul voltaic si cel hidroelectric, pentru fabricile de mare putere. „Pana acum, noi nu am inventat nicio masina cu gradient magnetic, care sa mearga continuu. Avem aici exemplul cercetatorilor rusi Roschin si Godin, care au realizat un motor complex cu multirotor”, declara Thomas Valone.

Cercetatorul aduce argumentul ca rotatia si miscarea orbitala a unui electron sunt aproape la fel ca starea energiei nucleare, care include, de asemenea, miscare de rotatie. Toate acestea, explica Valone, au legatura cu energia punctului zero prin faptul ca atomul insusi deriva din campul acestui tip de energie.

Valone conchide ca, prin intelegerea energiei punctului zero, putem demonstra toate starile atomului, inclusiv miscarea electronului. Campul magnetic al unui magnet permanent, total dependent de miscarea electronilor, e sustinut de vacuumul campului energiei punctului zero.

„De aceea, atunci cand motoarele dependente de magnetii permanenti vor fi comercializate, nu va mai fi un mister de unde vine energia”, a declarat Valone. El a mai spus ca ceea ce oamenii de stiinta numesc vacuum fizic al spatiului vibreaza si are fluctuatii, iar aceste vibratii si fluctuatii sunt tocmai esenta energiei punctului zero. Pentru mine, energia punctului zero e cheia catre rezolvarea crizei energetice. Nu numai ca am demonstrat ca rasucirea protonilor deriva dintr-un camp de vacuum, dar atomul insusi deriva din campul energiei punctului zero.

Thomas Valone, fizician

Thomas Valone , Curriculum vitae

Thomas Valone e inginer fizician, fiind cunoscut in toata lumea pentru articolele si cartile despre energia punctului zero.

1976-1980 – cercetator la Departamentul de Dezvoltare Scott Aviation

1981-1986 – instructor la Colegiul Erie

1987-1990 – inginer la „Integrity Research Corporation”, Buffalo

1996-1999 – examinator la „US Patent&Trademark Office”, Crystal City

1999-prezent – presedinte al „Integrity Research Institute”, Washington”[3]

SURSE

1. http://io9.com/5855461/one-weird-theory-could-make-anti+gravity-and-faster+than+light-travel-possible

2. http://nanopatentsandinnovations.blogspot.ro/2011/11/patent-claims-anti-gravity-device-could.html

3. http://www.green-report.ro/adevarul-thomas-valone-si-energia-punctului-zero/

0saves
Toate comentariile care sint trimise pe acest site trebuiesc aprobate de administratorul acestui site, asa ca aveti rabdare. 1. Nu injurati, nu jigniti, nu atacati o persoana ci ideea in sine cu argumente pertinente intr-un mod constructiv. Mare atentie, orice derapaj de la acest regulament nr. 1 IP-ul va fi banat, asa ca veti scrie comentariul degeaba. Pierdeti un timp pretios care il puteti folosii intr-un scop mai bun si inteligent. Decizia insa va apartine. 2. Nu va faceti reclama voua sau altora, (pentru anumite produse ori servicii oferite) contactati administratorul acestui site. 3. Nu folositi nike-uri (nume) diferite de pe acelasi IP, sau IP-uri ce apartin unor servere proxy. Caci puteti fi suspectat de Hacking (atac informatic) si veti avea IP-ul banat. Cele 3 reguli de mai sus sunt reguli de bun simt, ce denota o anumita decenta, daca nu le veti respecta IP-ul va fi banat. Deci inca o data va rog aveti mare grija!!! Daca va placut articolul il puteti distribuii pe profilul vostru de facebook, google +, twitter etc. folosind butonul corespunzator :)

Mai multe articole gasiti mai jos:

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Dragos Anunnaki

Despre Dragos Anunnaki