Piramidele din Romania. Constructii antice din Romania!

Preiau un articol de pe site-ul 2012en.ro[1] despre piramidele din Romania, in principal cele de la Sona din Brasov:

“Sona este un sat uitat de lume, asezat pe malul stang al Oltului, in apropiere de Fagaras. Singura deosebire intre Sona si celelalte sate din Tara Fagarasului consta in ciudatele ridicaturi de pamint de la marginea asezarii. Satenii s-au obisnuit cu “guruietii”, numele pe care l-au pus movilelor uriase de pe platoul de langa fostul CAP. Au incercat chiar sa le afle secretele, starniti de cele cateva evenimente spectaculoase ce se petrec in apropierea acestora. Prin sat se zice ca, daca se pune o lama de ras la o treime de baza, aceasta se ascute singura. Apa asezata in acelasi loc capata proprietati curative, iar carnea nu intra in putrefactie. Curiosi sa afle ce ascund inauntru, localnicii au incercat sa sape in movile, dar n-au fost lasati de autoritati. Nici arheologii chemati de ei n-au reusit inca sa dezlege misterele guruetilor, nefacand altceva decat sa alimenteze imaginatia iubitorilor de mituri.

Cele opt movile de pamant sunt asezate pe un deal din apropierea satului. Candva au avut o forma piramidala, dar vantul si ploile le-au erodat. Sunt asezate pe doua linii paralele, la marginea unei terase lungi de aproximativ un kilometru. De departe nu-ti poti da seama de marimea lor, dar, ajuns la baza, te coplesesc. Obisnuiti cu prezenta movilelor, localnicii au incercat totusi de-a lungul anilor sa-si explice ce e cu acei munti de pamint, inalti de 20-30 de metri, ridicati chiar in mijlocul unei terase. Una dintre cele mai populare legende spune ca, pe vremuri, niste uriasi au venit dinspre muntii Fagaras si au trecut Oltul. Pentru ca s-au umplut de noroi, cind au ajuns pe locul unde se afla piramidele, si-au scuturat incaltarile. Bucatile de pamant au format damburile. Alta legenda spune ca piramidele au fost ridicate de turci. Cand mergeau spre apus, otomanii isi lasau din turbane pamantul adus din Turcia. Chiar daca legendele care circula n-au facut decit sa le stirneasca si mai mult curiozitatea, localnicii n-au indraznit niciodata sa sape si sa vada ce ascund “piramidele” de la marginea satului.

Cercetatori din Basarabia

De-a lungul anilor, din vorba in vorba, povestea guruietilor de la Sona a ajuns si la urechile unor arheologi. La prima vedere, fiind acoperite de vegetatie, piramidele de la Sona pot fi asemuite cu tumulii sub care celtii si scitii isi ingropau capeteniile, impreuna cu un intreg tezaur de arme si podoabe. Cum aceste popoare au trecut si pe teritoriul tarii noastre, prima tendinta a arheologilor a fost sa le identifice cu tumulii. Mai mult, in jurul guruetilor de la Sona, arheologii au gasit ceramica din epoca tirzie a bronzului si din perioada Hallstat, de acum 1.200 de ani.
Printre cei mai pasionati arheologi atrasi de misterul guruietilor de la Sona s-a numarat si profesorul universitar Gavril Budau. Arheologul a adus aici doi cercetatori basarabeni, care au scris mai multe carti despre daci. Gavril Budau isi aminteste prima impresie cind a urcat pe una dintre movile: “Am vazut gauri de vulpi si pamintul nu era scos in afara, cum stiu eu, ca vinator, ci era cazut inauntru, deci poate exista un gol”. Unul dintre basarabenii veniti sa cerceteze movilele de la Sona este Andrei Vartic. Fizician de formatie, acesta a cercetat aproape toate cetatile dacice din Muntii Orastie. El crede ca piramidele au fost ridicate sau folosite de daci. Arheologii brasoveni sustin insa ca in zona nu au gasit decat putine bucati de ceramica dacica.

Alte patru piramide asemanatoare exista la marginea unui sat apropiat de Sona, la Halmeag. Acestea, insa, nu sint asa de bine conturate, fiind erodate de vint. Si langa satul Bunesti exista, de asemenea, guruieti. In apropierea lor s-au gasit urme de locuire dacica si o terasa asemanatoare celei de la Sona. Cercetatorul Andrei Vartic spune ca, pe harta, piramidele constituie virful unui triunghi dreptunghic ale carui laturi unesc varful Omu, dupa unii istorici muntele sacru al dacilor, si sanctuarul de la Racos. O ipoteza spectaculoasa a lui Vartic: dupa aranjamentul teraselor din jur, nu este exclus ca piramidele sa adaposteasca mormintul lui Decebal”

Intr-un alt articol preluat de pe site-ul vice.com[2] un cercetator pe nume Valentin Tîrcă, sustine ca este urmasul stravechii civilizatii de pe teritoriul tarii noastre, cunoscute ca agatarsi si vorbeste intr-un interviu si despre acestea, dar si despre piramidele din Romania:

“Valentin Tîrcă prezintă o piatră cu particularități deosebite, dovadă clară a existenței unei civilizații extraterestre în subteran.

Valentin Tîrcă sau Thrcaar Valentin pe numele său real are 41 de ani și locuiește la două sute de metri de Castelul Bran, în ”Barba Dragonului”, o regiune observabilă din satelit, sub care se ascund palate underground în care au locuit odată extratereștrii. Este de profesie ”ceea ce nu a fost niciodată și un sfert din ce era să fie” și are un rol precis: să facă cunoscut oamenilor adevărul și nimic altceva despre geneza Pământului, istorie, politică, de unde venim și încotro ne îndreptăm și despre cum, de fapt, zona de sub vârful Omu este leagănul civilizației omenirii. Omu` stă foarte bine pe fenta extratereștrii, constelații șmechere, civilizații secrete și dispărute și lucruri care par ceea ce nu sunt. Mai puternic ca niciodată, Valentin Tîrcă, ultimul descendent al agatârșilor, urmași ai extratereștriilor, a decis să ia capricornul de coarne și să rupă tăcerea în VICE.

Un interviu în exclusivitate despre ce pierd cei care cred despre el că ar avea du mal a la tavan si despre cum noi halim tot ce spune el. Absolut tot.

”Prefectul Brașovului m-a întrebat ce băuturi consum și dacă iau droguri”

Valentin Tîrcă: Știți ce, mi-aș dori foarte mult să facem un articol ca lumea.

VICE: Sigur, păi tocmai d`aia stăm de vorbă, ca să iasă ceva ca lumea.

Eu am mai avut de-a face cu tot felul de pseudojurnaliști, m-au numit în toate felurile, mi-au spus ”regele din Bran”, au scos fraze din context și mi-au băgat cuvinte în gură. Bine eu știu de unde vine asta.

iongontea

Prefectul Brașovului Ion Gonțea, cel care a fost tentat să creadă că domnul Valentin Tîrcă se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor, atunci când acesta i-a prezentat planurile piramidelor din pădure

De unde ?

M-am dus la domnul prefect al Brașovului, Ion Gonțea, să-i prezint piramidele și studiile mele și să-i demonstrez că pietrele sunt tăiate în unghiuri imposibile. M-am gândit că am putea atrage turiști. Când i-am pus despre piramide, domnul prefect m-a întrebat ce băuturi consum și dacă iau droguri. I-am explicat de mai multe ori că este vorba despre lucruri artificiale, pietrele sunt făcute cu un anumit model. Până la urmă a recunoscut și el că am dreptate, dar mi-a spus să nu continuăm cu astea că sunt secrete de stat. Și la o săptămână după asta au venit ăia de la ziar.

Bun, dar haideți să discutăm puțin mai clar. Eu am intrat la dumneavoastră pe site și acolo am văzut niște munți și dealuri de pe la dumneavoastră din regiune. Alea sunt piramidele despre care vorbiți?

Exact, acelea sunt, de fapt, piramide acoperite cu piatră falsă.

img_6246

O piramidă creată de dragonieni, actualmente împădurită.

Am văzut și niște păduri. Și alea sunt false ?

Da, haideți să vă spun. Tot ce vedeți dumneavoastră în imagini sunt niște piramide împădurite și cu pietre care formează, de fapt, masca piramidei. Fiecare piramidă are 8 picioare și împădurirea s-a ordonat în anul 1901. Aici sunt împădurite în brad, dar în alte zone există și altfel. De fapt, nu o să mă credeți, dar tot pământul, deci de la nivelul 0 al mării, tot uscatul care începe de acolo și până în vârful muntelui este doar o mască care acoperă tot ce se află dedesubt.

Da` cine a făcut piramidele și măștile și toate astea ?

Terra a apărut în urma unei explozii. De la miile de grade cauzate de explozie ea s-a topit și a devenit masă.

Aha, deci la început era așa, gen bilă ?

Da. Apoi a venit pe Pământ o civilizație din Constelația Dragonului, care se află între ”Ursa Mare” și ”Ursa Mică”. Ei au un avans de civilizație de 8 miliarde de ani tereștri înaintea noastră.

Extratereștrii ăștia, da ?

Da. Extratereștrii au ordonat totul pe Pământ: apa, solul, totul este artificial. Ei de fapt, au venit aici pentru că știau că există aur. Însă, ca să poată lua aurul, trebuiau să răcească planeta. Atunci au remorcat o planetă de 15 ori dimensiunea Pământului și de pe ea au adus apă pe Terra și astfel au răcit-o

[Conversația se întrerupe brusc, îl sun din nou peste 5 minute]

S-a întrerupt brusc telefonul, credeți că e ceva neobișnuit la mijloc?

Nu, e o simplă întâmplare și eu sunt un om corect. Nu mă bag decât acolo unde știu. Ca să reiau de unde am rămas, extratereștrii căutau aur pentru că aurul este forma grea a luminii, din aur ei obțineau un medicament cu care își prelungeau viața și se regenerau. Ce se întâmplă: extratereștrii veneau dintr-o zonă cu radiații, nu suportau deloc lumina și o astfel de expunere îi distrugea. De aici vine și legenda cu vampirii, de la extratereștrii.

img_7291

Un zid de piatră care prezintă particularități evidente ale unei străvechi civilizații extraterestre

Deci erau sensibili, cum ar veni. Dar spuneți-mi, au vreo denumire sau se numesc simplu, “extratereștrii”?

Unii i-au numit anunachi, dar eu le spun simplu, dragonieni. Aceștia nu puteau să stea pe Pământ și după ce l-au răcit cu apă, l-au găurit ca să locuiască în interiorul lui. De aici vine și numele de Terra. Terra se referă doar la stratul de deasupra Pământului. Piramidele au fost construite de dragonieni pentru a se feri de razele soarelui. Dacă vreți, erau ca niște mansarde la suprafața Pământului.

Și pe unde au găurit ăștia Pământul?

Pe la Polul Nord, există niște fotografii secrete făcute de NASA, unde se vede gaura de 600 de kilometri. Pentru Dragonieni, Pământul era ca un balon de săpun și l-au modelat în formă de svastică. Pământul nostru a fost și este o navă și toată apa vine din Oceane. Dragonienii au creat Pământul cu o înclinație de un grad pentru ca apa să poată circula. Apa din mări și oceane urcă din cauza înclinației de un grad în vârfurile munților. De acolo, curge la vale, se desalinizează și ajunge din nou în mare. Vi se pare că are sens ce spun?

Absolut.

Mă bucur, și mie mi se pare la fel. După forma de svastică a fost un potop și Pământul a fost remodelat în formă de dragon, din Africa până în America Latină, cu labele în Atlantida și Lemuria. Se poate verifica cu Google Earth. Dragonienii nu mai erau compatibili și atunci au creat din celulele lor, oamenii. Oamenii și extratereștrii erau prieteni. Dragonienii, care aveau între 80 și 120 de centimetri s-au împerecheat cu oamenii.

Deci dragonienii erau niște extratereștrii care făceau sex, nu ca în miturile alea în care extratereștrii nu performează, ca să zic așa?

Dragonienii au creat din celulele lor patru rase umane: negrii, galbenii sau phinii, rasa albă (tîrcii erau albii cu păr negru și sauromații erau albii cu păr blond), și rasa roșie sau indienii hopi. Iar din mixtiunile dintre dragonieni și oameni au reieșit: atlanții, agatârșii, arienii și mogolii. La un moment dat, atlanții s-au răzvrătit și au vrut să ia ei tot aurul. De atunci există un conflict între atlanți și agatârși. Până în anul 1802, agatârșii au condus lumea, toată istoria e o minciună. Atlanții sunt Vaticanul și Fracmasoneria, care de atunci au preluat conducerea omenirii.

dragonu1l

Dragonul din Munții Carpați. Pe undeva prin barba acestuia locuiește și domnul Valentin Tîrcă.

Haideți să revenim la piramidele din România și să ne apropiem de prezent.

România a fost teritoriul agatârșilor. Din satelit, Dacia arăta ca un cap de dragon care se găsește și pe Marte. Piramidele pe care eu le-am descoperit erau locurile de aterizare ale navelor. Intrarea din Capul Dragonului de la Vârful Omu este principala poartă de intrare a dragonienilor pe Pământ. Sub Carpați sunt palate interioare, eu pot să vă duc, dacă vreți să le vedeți. Aici a fost refugiul oamenilor, care au venit cu cățel, cu purcel și s-au adăpostit în timpul iernii atomice.

Aha, arca domnului Noe.

Exact. De aici din Carpați au plecat toate rasele umane, aici e leagănul civilizației. Tot aici a fost turnul lui Babel. Evreii au plecat de aici, la fel și egiptenii. Agatârșii erau 17 neamuri și au creat Ordinul Cavalerilor Dragonului. Existau 17 regi cu 3 secretari fiecare și stăteau sub Sfinx, lângă Vârful Omu. În anul 1802 a fost un cutremur pe la prânz, agatârșii erau la masă și au murit toți în afară de 5.”

SURSE

1. http://www.2012en.ro/2008/07/piramide-antice-pe-teritoriul-romanesc

2. http://www.vice.com/ro/read/omul-care-locuieste-in-barba-dragonului-rupe-tacerea

0saves
Toate comentariile care sint trimise pe acest site trebuiesc aprobate de administratorul acestui site, asa ca aveti rabdare. 1. Nu injurati, nu jigniti, nu atacati o persoana ci ideea in sine cu argumente pertinente intr-un mod constructiv. Mare atentie, orice derapaj de la acest regulament nr. 1 IP-ul va fi banat, asa ca veti scrie comentariul degeaba. Pierdeti un timp pretios care il puteti folosii intr-un scop mai bun si inteligent. Decizia insa va apartine. 2. Nu va faceti reclama voua sau altora, (pentru anumite produse ori servicii oferite) contactati administratorul acestui site. 3. Nu folositi nike-uri (nume) diferite de pe acelasi IP, sau IP-uri ce apartin unor servere proxy. Caci puteti fi suspectat de Hacking (atac informatic) si veti avea IP-ul banat. Cele 3 reguli de mai sus sunt reguli de bun simt, ce denota o anumita decenta, daca nu le veti respecta IP-ul va fi banat. Deci inca o data va rog aveti mare grija!!! Daca va placut articolul il puteti distribuii pe profilul vostru de facebook, google +, twitter etc. folosind butonul corespunzator :)
Article Global Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Eli Pets

DRAGOS ANUNNAKI

Despre DRAGOS ANUNNAKI