Radu Cinamar urmeaza sa scoata o noua carte, volumul 5! Motivul pentru care sefii Serviciilor Secrete americane si rusesti s-au aflat la Bucuresti intre 18-20 iunie 2013 este pentru a forta in continuare Serviciile Secrete romane sa nu dezvaluie nimic despre Descoperirea din Bucegi si altele efectuate intre timp!

Radu Cinamar urmeaza sa scoata o noua carte, volumul 5!Cuprins:1. Calatorie spre centrul Pamantului (primul tunel) 2. Calatorie spre Podisul Tibet (al doilea tunel)3. Descoperirea sub Masivul Ceahlau (locul unde se proiecteaza in luna August in fiecare an acea piramida holografica deasupra masivului, fenomenul fiind considerat de oamenii de stiinta de pe Planeta ca ceva unic si misterios)4. Descoperirea Arhivei Atlantilor ingropata in Masivul Godeanu (alt masiv misterios in ochii oamenilor de stiinta)5. Orasul secret de sub Sarmisegetusa (cred ca va aduceti aminte ca cei de la Discovery, BBC si alte posturi straine sustineau ca s-ar fi scanat zona Sarmisegetusei si s-ar fi descoperit ca adanc la vreo 50 m adancime se afla un oras subteran)

6. Pregatirea pentru Marea Dezvaluire (toti oamenii vor putea ajunge in Complexul Salii Proiectiilor de sub Masivul Bucegi dar si in toate celelalte zone care sint ascum secrete)

Radu Cinamar pregateste pentru cititorii sai fideli o noua carte, al 5-lea volum in continuarea exceptionale capodopere, unice in Romania, chiar unice pe Planeta daca ne uitam atent la mesajul ce il transmite cititorilor, dar si pasiunea de a dezvaluii cele mai mari secrete care sint ascunse de catre guverne oamenilor!

Pe 11 August 2003 Guvernul Roman condus atunci de Carpa KGB-ista, si masonica Ion Iliescu, imediat dupa ce a fost informat cu privire la ce s-a descoperit sub Masivul Bucegi, a fost chemat intr-o convorbire ultra-secreta cu Casa Alba (care numai alba nu e!).

In acea convorbire Nea Nelu si George Bush, in urma Sedintei de Urgenta a CSAT, au dat mana si au semnat un acord bilateral de colaborare la cel mai inalt nivel stiintific, tehnologic si logistic urmand ca cei din Departamentul Zero din cadrul Serviciului Secret Roman sa beneficieze de un suport extraordinar stiintific, de tehnologii ce inca oamenii daca ar auzii de ele le-ar considera din start pure „fictiuni”.

Problema este ca acordul bilateral semnat dupa Sedinta de Urgenta a CSAT, din 11 August 2003, dureaza doar 10 ani, un deceniu. Acum poate incercati sa intelegeti de ce seful CIA a venit pe 18 iunie in Romania, dar si seful Serviciilor Secrete Rusesti, ca sa nu mai spun si de sefii Serviciilor Secrete Israeliene, cel mai cunoscut fiind MOSSAD-ul.

Acestia vor sa se asigure ca Romania isi va respecta in continuare intelegerea din August 2003 si ca vor colabora, pentru ca ei au simtit ca niste reptile foarte agere ce sint, ca cei din Departamentul Zero o sa faca publica descoperirea exclusiv pentru toata lumea ca sa ajunga direct in Complexul Salii Proiectiilor de sub Masivul Bucegi!

Mai multe detalii o sa vedeti in cartea lui Radu Cinamar atunci cand o va publica!

P.S. Eu sint nerabdator sa o citesc ca pe celelalte 4 volume ale sale!

0saves
Toate comentariile care sint trimise pe acest site trebuiesc aprobate de administratorul acestui site, asa ca aveti rabdare. 1. Nu injurati, nu jigniti, nu atacati o persoana ci ideea in sine cu argumente pertinente intr-un mod constructiv. Mare atentie, orice derapaj de la acest regulament nr. 1 IP-ul va fi banat, asa ca veti scrie comentariul degeaba. Pierdeti un timp pretios care il puteti folosii intr-un scop mai bun si inteligent. Decizia insa va apartine. 2. Nu va faceti reclama voua sau altora, (pentru anumite produse ori servicii oferite) contactati administratorul acestui site. 3. Nu folositi nike-uri (nume) diferite de pe acelasi IP, sau IP-uri ce apartin unor servere proxy. Caci puteti fi suspectat de Hacking (atac informatic) si veti avea IP-ul banat. Cele 3 reguli de mai sus sunt reguli de bun simt, ce denota o anumita decenta, daca nu le veti respecta IP-ul va fi banat. Deci inca o data va rog aveti mare grija!!! Daca va placut articolul il puteti distribuii pe profilul vostru de facebook, google +, twitter etc. folosind butonul corespunzator :)

Mai multe articole gasiti mai jos:

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Dragos Anunnaki

Despre Dragos Anunnaki