Un avion disparut in anul 1946 a aterizat in 1993 in America de Sud dupa ce a ramas blocat intr-o bula temporala! Toti cei de la bordul avionului erau schelete! Acesta e cel mai mare "mister" din istoria disparitiilor bizare!

Este cea mai faimoasa si socanta disparitie din istoria recenta a dispariilor „bizare” sau „paranormale”. Daca nu ar fi fost jurnalistii curajosi care sa scrie despre asa ceva, probabil si astazi nu s-ar fi recunoscut amploarea evenimentului care a socat oamenii de stiinta.

Preiau un fragment scris de cei de la YogaEsoteric.net[1] intitulat „Spaţiu timp şi dincolo de ele prin yoga”:

„Un avion de pasageri, care a dispărut fără urmă în anul 1946, pe traseul Rio – Havana, a aterizat în luna decembrie 1993, pe aeroportul Bogota din Columbia. La bordul său se aflau 36 de schelete.

Oamenii de specialitate vorbesc despre „cel mai mare mister din istoria zborului”. Un mister care a devenit cu atât mai mare, cu cât este vorba despre bătrînul avion Lockheed Constellation, care a decolat în anul 1946 şi la bordul căruia s-au găsit  în 1993, la aterizare, ceşti de cafea caldă şi ţigări aprinse marca Old Gold, demult dispărută. Pe locurile pasagerilor se aflau ziarele zilei cu data de 21.09.1946, care nu erau îngălbenite de vreme şi miroseau încă a tipar.
„Aş fi dorit să pot da o explicaţie, dar mă aflu în faţa unui mister” spune expertul Herman Guevara, conducătorul unui grup foarte numeros de cercetători, căruia i s-a încredinţat misiunea de a cerceta misterioasa aterizare a avionului demult dispărut.


„Singurul lucru pe care îl pot spune cu precizie este faptul că avionul, împreună cu toţi pasagerii săi, a fost dat dispărut în anul 1946, în timpul unui zbor de la Rio de Janeiro la Havanna. Într-un mod inexplicabil, avionul a aterizat în 1993 şi arată de parcă ar fi decolat ieri.
Cum poate ateriza un avion având doar schelete la bord, numai Dumnezeu ştie! Cei 36 de pasageri, precum şi echipajul format din patru persoane au decolat după toate regulile.”
Incredibila poveste a început atunci când un avion necunoscut, cu o inscripţie foarte veche, din Panair Do Brasil, a apărut deasupra aeroportului Bogota şi a început aterizarea. Personalul aeroportului a încercat în zadar să oprească aterizarea avionului necunoscut, deoarece, în acelaşi moment un Boac din Brussel se pregătea şi el să aterizeze. Mulţumită manevrelor abile ale căpitanului Anthony Bolard în vârstă de 54 de ani, al companiei britanice, s-a putut evita în ultima clipă o ciocnire fatală.

„Când avionul fantomă s-a oprit, personalul de pază a deschis uşile şi, cu mare groază, a descoperit în interior lui numai schelete”, spune Guevara. „Unul dintre oamenii noştri de pază, un fost soldat în marină, s-a speriat atât de tare, încât şi-a pierdut echilibrul.”
După o examinare amănunţită, resturile pasagerilor au fost transportate într-un spital militar, pentru a fi cercetate, iar avionul a fost parcat într-un hangar bine păzit, în care accesul era strict interzis.
Cercetările se concentrează asupra întrebării: unde a fost avionul în toţi aceşti ani? Singurul lucru cert este numărul de zbor al acestuia – 348, locul de decolare şi destinaţia.

Din grupul de experţi care cercetează acest caz face parte şi cercetătorul în domeniul parapsihologiei Dr. Gloria Hamandez. După cum afirmă aceasta, în acest caz poate fi vorba despre o deplasare în timp. Ea a lansat şi ipoteza că moartea pasagerilor ar putea avea legătură cu un posibil contact cu fiinţe extraterestre.
„Dacă avionul ar fi zburat într-un gol din timp, oamenii ar fi rămas cu siguranţă în viaţă. Şi în plus, ei nu ar fi fost  nici măcar cu o zi mai în vârstă decât erau la decolarea ce a avut loc în anul 1946”, a adăugat un om de specialitate.
„Însă, datorită faptului că avionul era plin cu schelete si curelele de siguranţă erau încă nedesfăcute, nu poate fi exclusă teoria că cineva „din afară” i-a omorât pe pasagerii aflaţi la bordul avionului şi apoi, dintr-un loc necunoscut, l-ar fi dirijat spre Pământ. Se ştie că extratereştrii pot executa operaţiuni extrem de complexe, datorită tehnologiilor foarte avansate pe care le deţin.”
Guevara afirmă că echipa de cercetători va face tot ce îi stă în putinţă pentru a elucida acest mister. „Eu mă rog să fim suficient de puternici pentru a putea accepta realitatea, oricare ar fi ea”, încheie Guevara.”

Unii au decis ca raspunsul la aceasta „enigma”, ar fi extraterestrii, insa personal nu as da vina pe „alieni”, pentru asa ceva, caci daca ne uitam in zona Triunghiului Bermudelor, observam acelasi lucruri. Este destul de interesant caci in cartea Aryanei Havah „Inuaki reptilianul din mine – de la zamolxe la noua era”, acel copil cu care dialogheaza ii raspunde la intrebarea „ce se intampla in triunghiul bermudelor”, iar acesta spune ca „acolo a explodat Atlantida, cristalele atlantilor care sint si astazi in nisip ingropate si care au ramas active, ele creand acele anomalii geomagnetice, disparitii in timp, teleportari s.a.m.d.”

In Romania sint doua disparitii de acest fel:

1. Cea din Muntii Buzaului, din Intorsura Buzaului, din anul 1981, cand doi oameni au atins un obiect ce semana cu un „lant” si au disparut complet. Mai multe aici -> http://www.fara-secrete.ro/misterioasa-disparitie-din-anul-1981-din-intorsura-buzaului

2. Disparitia unei coloane militare germane care a vrut sa treaca printr-o pestera din Muntii Carpati, in 1944, dar au disparut. Un veteran sustine ca a fost contactat telepatic de fratele sau, care ii spunea ca el si ceilalti se afla blocati intr-o inchisoare spatio-temporala. Mai multe aici -> http://www.fara-secrete.ro/o-coloana-militara-germana-dispare-in-septembrie-1944-sub-muntii-carpati-intrand-printr-o-poarta-temporala

SURSE

1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=5875&lang=RO

0saves
Toate comentariile care sint trimise pe acest site trebuiesc aprobate de administratorul acestui site, asa ca aveti rabdare. 1. Nu injurati, nu jigniti, nu atacati o persoana ci ideea in sine cu argumente pertinente intr-un mod constructiv. Mare atentie, orice derapaj de la acest regulament nr. 1 IP-ul va fi banat, asa ca veti scrie comentariul degeaba. Pierdeti un timp pretios care il puteti folosii intr-un scop mai bun si inteligent. Decizia insa va apartine. 2. Nu va faceti reclama voua sau altora, (pentru anumite produse ori servicii oferite) contactati administratorul acestui site. 3. Nu folositi nike-uri (nume) diferite de pe acelasi IP, sau IP-uri ce apartin unor servere proxy. Caci puteti fi suspectat de Hacking (atac informatic) si veti avea IP-ul banat. Cele 3 reguli de mai sus sunt reguli de bun simt, ce denota o anumita decenta, daca nu le veti respecta IP-ul va fi banat. Deci inca o data va rog aveti mare grija!!! Daca va placut articolul il puteti distribuii pe profilul vostru de facebook, google +, twitter etc. folosind butonul corespunzator :)

Mai multe articole gasiti mai jos:

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Dragos Anunnaki

Despre Dragos Anunnaki