Un reptilian mesager din viitor vorbeste despre anii 2012 – 2014 si despre cea ce s-ar fi intamplat in viitor! In multe afirmatii are dreptate!

Cea ce voi scrie acum, presupun ca va fi bulversant pentru multi dintre voi care sinteti destul de interesati si va framanta intr-un fel ce se va intampla pe planeta anii acestia. Conversatiile pe care le voi expune aici, nu sint inventia mea, ele pot fi gasite in cartea Aryanei Havah „ANUNNAKI VS ANUNNAKI”, o carte aparuta in luna octombrie 2010, deci acum 2 ani, iar pentru cei care doriti sa cititi pe larg cartea si cea ce mai contine in ea, o gasiti pe forumul nostru la sectiunea „Biblioteca” sau dati clic pe acest link -> http://www.scribd.com/DRAGOSANUNNAKI Acum sa […]

Cea ce voi scrie acum, presupun ca va fi bulversant pentru multi dintre voi care sinteti destul de interesati si va framanta intr-un fel ce se va intampla pe planeta anii acestia.
Conversatiile pe care le voi expune aici, nu sint inventia mea, ele pot fi gasite in cartea Aryanei Havah „ANUNNAKI VS ANUNNAKI”, o carte aparuta in luna octombrie 2010, deci acum 2 ani, iar pentru cei care doriti sa cititi pe larg cartea si cea ce mai contine in ea, o gasiti pe forumul nostru la sectiunea „Biblioteca” sau dati clic pe acest link -> http://www.scribd.com/DRAGOSANUNNAKI

Acum sa incep sa redau interviul exact asa cum este el prezentat in carte:

Aryana: Este adevarat ca vor avea ceva probleme de ordin climateric?
Domnul X: Ceva probleme? Incepand cu vara aceasta (vara 2010) si continuand cu urmatorul an (anul 2011), vom fi supusi unui bombardament climatic fara precedent. Vor exista furtuni cu aspect de tornada, in zone care nu aveau asemenea fenomene; ciclonii se vor inmultii, iar zilele de maxim de temperatura, vor alterna aberant cu cele de minim. Vor fi incendii si inundatii, paduri vor fi distruse de foc si culturi vor fi inundate. Va fi prapad. Iar din pacate aceste fenomene nu vor fi izolate, ci rand pe rand in toate zonele globului vor trece prin aceste fenomene. Nu va fi o vara (vara anului 2010) normala, ci una cu inregistrari iesite din comun.

Aryana: Dar aceste lucruri sint create cu intentie?

Domnul X: Nu.

Aryana: Si atunci de unde stii cu atata exactitate?

Domnul X: Sint dovedite stiintific, dar sint ascunse publicului. Pamantul se incalzeste din interior. Iar acest lucru se datoreaza faptului ca primeste anumite energii din centrul galaxiei, energii formate din particule, care de putin timp pot fi cuantificate si vazute. Si bineinteles ca si soarele are o mare influenta. Emisia lui este din ce in ce mai puternica. Suntem efectiv bombardati, iar acest bombardament va creste in intensitate. (acesta vorbea in anul 2010)

Aryana: Te referi la acei neutrini?

Domnul X: Da. Stii ca se zice ca in timp ce asculti aceasta fraza, deja sute de trilioane de neutrini trec prin corpul tau, fara sa-ti faca vreun rau si fara sa lase vreo urma. Neutrinii sint capabili sa traverseze intregul Pamant intr-o fractiune de secunda deoarece au o viteza apropiata de cea a luminii. Aceste particule calatoresc in linie dreapta prin stanca, apa, aer, spatiu si aproape nimic nu le opreste.

Aryana: Dar ce sint de fapt acesti neutrini?

Domnul X: In 1930, Wolfgang Pauli postuleaza existenta unei noi particule numita ulterior „neutrin”, ca fiind un „remediu” teoretic „disperat” cu scorpul de a rezolva dezechilibrul de energie din reactiile nucleare, deoarece legea conservarii impulsului pareau distorsionate de reactiile nucleare. El credea ca oamenii de stiinta nu vor putea fi niciodata capabili sa demonstreze fizic existenta  acestei particule, ce parea a fi invizibila. Un sfert de secol mai tarziu, in cadrul unui experiment s-au observat primele semnale de neutrini si tot atunci s-au inregistrat ciocnirile lor ocazionale cu materia. Experimentul a fost premiat cu Premiul Nobel in 1988. Ulterior s-a demonstrat faptul ca natura furnizeaza cel putin trei tipuri de neutrini. Este posibil ca acesti neutrini, care sint extrem de multi (ei depasesc ca numar toate celelalte particule de materie cunoscute) sa fi jucat un rol cheie in formarea Universului. De-a lungul anilor, majoritatea oamenilor fizicienilor au presupus ca neutrinii nu au masa intrucat nu s-au gasit indicii despre masa lor. Dupa anii `90, experimente si masuratori noi au furnizat primele dovezi care sustineau faptul ca neutrinii au masa, realizand o revolutie in Modelul Standard al particulelor si interactiunilor fundamentale. Ray Davis, castigatorul premiului Nobel si echipa sa au avut nevoie de aproape 30 de ani pentru „a captura” intr-o mina din Dakota de sud, 2000 de neutrini produsi de Soare, un numar, mult mai mic decat  cel estimat de calculele teoretice. Astfel au inceput sa apara voci ale unor oameni de stiinta care au inceput sa puna la indoiala validitatea Modelului Standard al Soarelui, pe care il cunoastem ca fiind modelul teoretic care explica functionarea Soarelui. De asemenea oamenii de stiinta au emis o ipoteza conform careia neutrinic electronic ar putea „disparea” transformandu-se in alte particule, evitand astfel detectarea lui in experimentul lui Davis. Disparitia neutrinilor are legatura cu o proprietate speciala a acestor particule evazive:  oscilatiile neutrinilor.

In timp ce neutrinii calatoresc prin materie si spatiu, ei se transforma dintr-un tip in altul, aparand fie ca neutrini electronici, fie ca neutrini muonici sau neutrini tautonici; mai exact, in timpul zborului, neutrinii au capacitatea de a se transforma dintr-un tip in altul. Oscilatiile neutrinilor sint un efect cuantic. Ele au fost explicate prin analogia cu o masina sport care se schimba intrun minivagon de marfa sau un autobuz si apoi reapare ca masina de sport la multi kilometri mai departe. Daca la inceput au existat pe o sosea doar masini sport, soseaua va fi in curand plina cu toate aceste trei tipuri de vehicule. Doar neutrinii cu masa nenula pot savarsii aceasta transformare si de aceea masurarea lor detaliilor procesului de oscilare le permite oamenilor de stiinta sa determine diferenta de masa dintre cele trei tipuri de neutrini. In ultimii zece ani, un numar de experimente au cautat oscilatiile neutrinilor, studiilnd neutrini creati in soare, in atmosfera Pamantului, in reactoare nucleare sau mai nou, in acceleratoare de particule. S-a reusit indentificarea tipurilor de neutrini functie de sursa care ii produce: Soarele, atmosfera, reactorul sau acceleratorul, iar in prezent se examineaza tipurile de neutrini si se incearca indentificarea acestora departe de sursa.

Neutrinii sint pretutindeni, iar miliarde de neutrini trec prin fiecare persoana tot timpul si fac acest lucru neobservati deoarece ei interactioneaza foarte rar cu alte forme de materie. Chiar si sub acest aspect, ei joaca un rol foarte important in cateva din cele mai importante procese fizice din Univers, cum ar fi reactiile nucleare care fac ca Soarele sa straluceasca.

Aryana: Bine, dar daca nu ii simtim, inseamna ca nu ne afecteaza.

Domnul X: Ba ne afecteaza. Ne modifica campul vibrational. Acum sintem supusi unui adevarat bombardament cu acesti neutrini si se pare ca intensitatea lor creste. Problema majora este data de faptul ca au inceput sa afecteze miezul planetei. Dupa cum spuneam, acesta se incalzeste, iar acest fapt va face ca anumite fenomene sa se intesifice si sa sporeasca in frecventa.

Aryana: Te referi la cutremure, vulcani?

Domnul X: Da. La toate.

Aryana: Dar exista dovezi stiintifice ca vor avea loc anumite evenimente?

Domnul X: Da. S-au facut simulari pe calculator, s-au rulat anumite programe, acolo unde a fost posibil, dar exista si cazuri in care totul este speculativ deoarece nu se stie cum va evolua un anumit eveniment. Trebuie sa intelegi ca totul este nou si pentru mediul stiintific, nu a mai existat asa ceva pana acum. Se pot face presupuneri, dar nu intodeauna iti ies.

Aryana: Dar se stie concret ceva? Ma refer la ce va veni.

Domnul X: Ce pot sa-ti spun… se pare ca in acest an (anul 2010) va exista un cutremur major in zona Japoniei, care va face ca insulele Kurile sa se scufunde partial (n.a. cutremurul a fost pe 11 Martie 2011, si a avut 9,5 grade, maxim pe scara richter), ca in noiembrie (anul 2010) vor exploda mai multi vulcani (se intampla acum in 2012), fapt care va duce la imposibilitatea zborului cu avionul, dar ca acest aspect va avea un impact deosebit asupra culturilor din anul urmator. Cutremure multe vor fi si in 2010, insa in luna mai 2011, se va rupe placa Pacificului care va face ca toate tarile situate in zona aceea sa aiba probleme cu tarmurile (repet: s-a intamplat pe 11 Martie 2011 acel cutremur in Japonia teribil de 9,5 grade). Pe tot globul va urma o perioada de cutremure de 6-7 grade minim, care nu se stie cat va tine. Se pare ca Turcia, Islanda, Spania, India si China vor fi cel mai afectate din punct de vedere al integritatii teritoriale (cea ce s-a si intamplat). In Romania vor fi cutremure dar nu vom avea schimbari geografice ale solului. De fapt, sa stii, cutremur este prost spus. Se pare ca va fi ceva continuu. Ca si cand Pamantul ar tremura, mai incet sau mai tare, dar continuu.

Aryana: Putem face ceva?

Domnul X: Daca as fi in locul vostru, luna aceasta (el vorbea de 2010) mi-as cumpara ceva in afara marilor orase. Acum, nu mai tarziu. Ar trebui ca oamenii sa stie si sa isi ia masuri. Un mic refugiu si o mica rezerva de alimente nu strica. Trebuie sa fiti pregatiti.

Aryana: Si cat va tine?

Domnul X: Nimeni nu stie. Nu se cunoaste exact nici cand va incepe, nici cat va tine. Se presupune ca pe undeva prin luna mai 2011, dar aceasta afirmatie se bazeaza pe anumite modele rulate pe simulator. La introducerea datelor s-a tinut cont de contextul actual. Daca bombardamentele energetice se intensifica sau scad, atunci datele se schimba. Daca insa plecam de la modelul actual, se prespune ca din luna mai 2011 va incepe totul. Cand spun totul ma refer la probleme ca: intensitatea cutremurelor, ruperi de falii, accentuarea exploziilor vulcanice, cam asa ceva.

Aryana: Dar ceva concret, se stie?

Domnul X: Ce se stie clar este faptul ca in 2012 vom avea explozii solare (cea ce se intamla masiv acum), ceea ce ne va face sa ramanem pentru cateva luni fara curent. In prezent guvernele lucreaza la un avertizor care sa le permita oprirea brusca si imediata a aprovizionarii cu curent electric in ideea salvarii transformatoarelor. Explozia solara ce urmeaza va influenta in mod decisiv polaritatea Terrei si va avea loc in mod cert inversarea polilor magnetici. Acest lucru va face ca nordul Europei sa intre intr-o noua glaciatiune. Iti dai seama ca toata populatia ramasa va migra catre zona care va reprezenta atunci sudul. Oamenii trebuie sa se hraneasca si in general acest lucru nu e posibil in zonele friguroase.

Aryana: Am mai auzit varianta, dar nu stiu ce sa zic… eu nu simt asta. De altfel mie mi se pare total nociv sa iti traiesti viata gandindu-te la apocalipsa. Intr-adevar este bine sa ai un plan de rezerva, mai ales ca din ce in ce mai multe voci sustin aceleasi teorii, dar de aici si pana la a lasa totul… e cale lunga. Nimeni nu stie concret daca va fi sau nu ceva.

Domnul X: Daca va fi asa sau nu vom vedea. Cert este ca oamenii trebuie sa stie, spre a nu fi luati prin surprindere. Ei trebuie sa se ajute singuri si sa nu caute raspunsuri si sustinere la guvernanti si societatea stiintifica. Acestia stiu toate astea de mult timp. Ei au luat masuri pentru ei si familiile lor. Ei sint asigurati. Iar faptul ca acestia si-au luat masuri, spune mult. De ce sa investesti miliarde in buncare si depozite subterane? De ce familia Bush si-a cumparat teren in Patagonia (America de sud)? De ce Coroana Britanica investeste in Romania? (Nu uitati ca printul Charles s-a „indragostit” asa dintr-o data de Romania). De ce toata zona muntoasa din Africa este vanduta catre guverne si particulari? Iti pot da zeci de exemple. De ce ar face ei astfel de investitii nerentabile?

Aryana: Spui „ei”, tu nu esti din aceeasi grupare reptiliana?

Domnul X: Ba da, si eu sint ca ei, dar ceea ce ne deosebeste sint intentiile. Eu nu pot sta pasiv. Este adevarat ca daca ar fi sa ma analizeze cineva din punct de vedere energetic, eu sint diferit fata de voi si identic cu ei (cu reptilienii), dar asta nu ma face sa subscriu modului lor de actiune si gandire. Eu stiu ce va veni si stiu ca nu mai avem timp. Zarurile au fost aruncate si nu mai pot fi oprite. Ati avut sansa sa schimbati deznodamantul, dar ati cazut prada capcanei lor: materialismul. Ati facut in asa fel incat copii vostri sa fie atrasi catre o lume stapanita de instincte, pofte si bani, in detrimentul sufletului. Acum veti culege roadele muncii voastre, insa macar acum in al noualea ceas sa va luati minime masuri de protectie. Eu sint un mesager din viitor, care vine sa va spuna care a fost cursul timpului. Voi ma puteti crede sau nu, este liberul vostru arbitru. Anii urmatori vor fi cataclismici din toate punctele de vedere social, economic, geografic. Totul se va schimba. Este ca si cum ceea ce a fost trebuie distrus spre a se recladi o noua lume. Si asa va fi.

Anii ce vor veni vor fi hotaratori pentru umanitate. Conform cu viitorul actual, doar doua miliarde au mers mai departe. Sarcina mea este sa va ajut sa treceti cat mai multi. Stiu ca este o misiune grea, dar este datoria mea sa incerc. Dupa ce va trece anul 2012, urmatorul an va fi un an de regrupare si efort. Pamantul va fi altfel din punct de vedere geografic si oamenii isi vor schimba modul de gandire si prioritatile. Ceea ce a mai ramas din puterile lumii se vor intalni cautand solutii, dar din pacate acestea vor fi ca si inexistente. Va fi necesara o noua oranduire, bazata pe alte principii.

Aryana: Nu pot spune ca ceea ce imi spui nu imi este cunoscut, cu toate astea, de fiecare data cand sint pusa intr-o asemenea situatie am o stare de disconfort. Stiu ca am gresit cu totii, stu ca am luat-o pe cai eronate, ca poate ne-am indepartat de Creator, dar cu toate astea simt ca Dumnezeu ne iubeste si ca ne va mai da o sansa. Poate este doar imaginatia mea, dar imi place sa cred ca in acel ultim minut, inainte de deznodamantul tragic, un impuls de iubire venit de la El, va face ca echilibrul sa se reintoarca.

Domnul X: La care El te referi?

Aryana: La Dumnezeu, la Creator

Domnul X: Adica la dumnezeul pe care vi l-am dat noi, nu?

Aryana: Nu. La Dumnezeul Suprem. David mi-a explicat foarte clar. De fapt tu ce imi poti spune despre acesti colonizatori din vechime?

Domnul X: De fapt exista 51 de rase de extraterestri, dar guvernele sint in contact direct cu 6 dintre ele,iar in trecutul indepartat al planetei, trei din aceste rase au fost cele care si-au adus aportul la aparitia umanitatii actuale.

Aryana: Printre care si asa-zisii reptilieni?

Domnul X: Da, intr-adevar exista asa-zisi „reptilieni”, doar ca si ei sint de mai multe tipuri. Exista uniimici, de aproximativ 1.20 m inaltime, care sint destul de pasnici, desi nu debordeaza de bunatate si exista cei mari, cam la 2-3 m inaltime, care sint agresivi prin insasi natura lor (dar nu toti). Despre acestia vorbea David, dar memoria lui ancestrala l-a facut sa ne relateze despre ei asa cum erau ei atunci in urma cu cateva sute de mii de ani. Intre timp au evoluat si ei, iar intentiile si faptele lor nu mai sint facute la vedere ci sint camuflate si ascunse adesea sub mastile prieteniei si ale altruismului. Noi sintem cei ce va conducem de milenii, iar marile familii regale si cele nobiliare ( si nu numai) au ADN-ul lor, desi in timp s-a permis incrucisarea cu pamantenii. Deci specia ANUNNAKI a creat omul (din maimuta cum am zis si eu). Dar anunnaki este o denumire globala. De fapt exista 3 rase care au intervenit: specia Nordica, care vin din constelatia Pastorului-Arturus,  Semitii, care vin din zona Orion si acesti Gri, care de fapt sint 6 specii, dar cu aceeasi structura. Ei sint cei ce au ramas aici, pe Terra. Ei au avut mari probleme in trecut. Au fost foarte bolnavi.

Aryana: Dar sint umanoizi, reptile?

Domnul X: Sint hibrizi daca ii pot numii asa. Ceva intre umanoizi si reptile, dar au si ceva de la insecte (aripi). Sintem o specie superioara deoarece avem inglobat in noi toate modelele de viu. Stiu ca te surprinde faptul ca vorbesc cand la persoana inataia, cand la a treia, dar asa imi vine. Aceste trei specii care au colonizat Terra au fost de fapt o delegatie a celor 51 de specii. La inceput au colaborat cu totii, apoi unii au plecat, iar acum au revenit.

Aryana: Si care este scopul acestei reveniri?

Domnul X: Planeta se afla in preajma unei catastrofe globale. Ei vor sa previna acest lucru. In prezent se incearca montarea unor scuturi uriase, care sa fereasca Terra de acea explozie solara. Daca vor reusii, vom vedea. Care este scopul? Ei vor sa pastreze genomul uman si sa ajute la modificarea ADN-ului. Vor ca Terra sa intre in marea Confederatie Galactica. Asta este motivul pentru care si celelalte specii s-au intors. Tu sti ca in 1998 s-a facut  prima mare pace galactica?

Aryana: Nu. De unde sa stiu? A anuntat cineva?

Domnul X: Exista anumite date cheie. Daca vom reusii sa trecem cu bine de iulie 2013, o sa avem conexiune cu energia ancestrala (cunoscuta energie feminina straveche), iar acest lucru ne va ajuta sa ridicam Terra fara prea mari pagube, daca nu, viitorul arata altfel.

Aryana: Si daca reusim?

Domnul X: Daca reusim, atunci o alta specie, cea a Invatatorilor va venii pe Terra spre a va da Cunoasterea Universala.

Aryana: Dar asta e un lucru bun. Si celelalte specii sint de acord?

Domnul X: Da, majoritatea, mai putin una, cea care a fost prezenta aici (reptilienii anunnaki), dar mai exact doar o parte din acestia (reptilienii cei rai). Ei nu vor schimbarea. De fapt asta este marea batalie care se duce. Ei sint aici de mult timp si de aceea nu pot accepta schimbarea.

Aryana: Si totusi si-au pastrat ritualurile, credintele atata timp?

Domnul X: Tu sti ac si in prezent se savarsesc ritualuri de sacrificiu? Ca tot ceea ce ne inconjoara e dominat de simbolismu nostru si ca noi stim ca orice forma, culoare, numar etc., genereaza o energie. Acesta este si motivul pentru care se incearca caderea in derizoriu a astrologiei, homeopatiei, numerologiei, cristaloterapiei, cromoterapiei, etc., pentru ca noi stim ca acestea sint formele reale de manifestare a materiei si de apropiere de Creatie. Si cum sa va facem sa va indepartati de ele? Prin penibilizarea lor si a celor care cred sau apeleaza la aceste practici.

Aryana: Incearca, dar nu vor reusi.

Domnul X: Vom vedea. Urmatoarele etape vor fi: interzicerea produselor din plante, implementarea ideii de medicamente vitale, care deja exista, scoaterea in afara legii a tratamentelor alternative, etc. De ace crezi ca s-a construit pe verticala?

Aryana: Pentru spatiu.

Domnul X: Pe naiba, tu stii ca toti atatia oameni intra si daca casele ar fi pe sol? Pentru a se indeparta omul de pamant. De la etajul trei in sus scade legatura cu Terra, iar acest lucru dauneaza energeticii omului. Toate sint facute cu un scop, iar acest scop a fost stabilit cu multi ani in urma. Acum se pune in aplicare in conformitate cu etapele care trebuiesc urmate.

Aryana: Eu nu cred ca vor reusi. Asta este parerea mea. Oamenii au inceput sa se trezeasca.

Domnul X: O sa ii adormim la loc. Mai ales ceea ce va veni din punct de vedere economic.

Aryana: Adica?

Domnul X: O sa fie deparaj economic la nivel global. Totul va exploda. Nimic nu va mai fi cum a fost. Apartamentele se vor ieftini, pentru ca oamenii nu vor mai avea cu ce sa isi plateasca darile, mancarea se va strica in rafturi, dar voi veti suferii de foame, caci nu va veti permite sa o cumparati, utilitatile vor fi cosmarul populatiei, benzina se va scumpi peste noapte, in timp ce la televizor va vor fi prezentate din ce in ce mai multe reclame cu famili fericite, copii zburdalnici, vancate de lux, masini la superoferta, etc.

Aryana: Bine, dar care este scopul?

Domnul X: Toate acestea au un singur scop: acela de a va face sa va indepartati de noua energie.

Aryana: De ce?

Domnul X: Dupa cum spuneam, din Univers vine o noua vibratie menita sa va schimbe, sa va modifice structura vibrationala. Numai un om calm si echilibrat face fata schimbarii. Distorsiunea nu e compatibila cu vibratia noua si deci daca sinteti distorsionati va veti indeparta tot mai mult de Sursa. Cu cat aceasta prapastie se va adanci, cu atat sansa voastra de a face saltul se va diminua, pana in momentul in care viitorul va va fi pecetluit si nu va mai exista o cale de salvare. La toate astea se adauga si intentia lor de a crea o noua ordine mondiala, cu o singura moneda, cu aceleasi legi si aceiasi conducatori. De ce crezi ca brusc si dintr-odata a aparut criza?

Aryana: Exista o explicatie… din cat stiu eu, la un moment dat a fost un baby-boom, adica o natalitate crescuta. Acest lucru a facut ca si consumul sa creasca. In prezent aceasta generatie se indreapta cu pasi repezi catre pensie, natalitatea este in scadere globala, iar acest lucru a facut ca balanta sa se dezechilibreze. La toate astea s-a adaugat si haosul generat de credinte si iata… am ajuns aici.

Domnul X: Da, corect, este o explicatie copilareasca, dar e reala. La toate astea se adauga insa  interesul lor de a sabota economia mondiala.

Aryana: Dar de ce toate acestea, care e interesul lor?

Domnul X: Pe langa respectarea agendei lor, respectiv a globalizarii, se adauga si dominatia. Ei nu vor sa va dea drumul. Ei stiu ca fara voi nu pot supravietui. Noi ne hranim cu energia voastra, cu gandurile voastre, cu trairile. A nu mai fi pe aceesi lungime de unda cu noi, inseamna sa ne condamnati la extinctie. Se incearca intoarcerea in trecut. Acesta a fost motivul pentru care s-a creat accelearatorul de particule de la Geneva. Se incearca crearea unei imense bucle temporale in care sa va invartiti pe vecie. Va fi ca si cum traiti acelasi prezent la nesfarsit, pentru a nu putea merge mai departe. De fapt din ce stiu chiar au reusit asta. A intervenit insa o noua problema. In ajutorul vostru au venit nave extraterestre. Pe langa navele cu care interactionam exista o gigantica nava, cam de 12.000 km patrati, care nu comunica cu noi. Sta doar si asteapta. Nu stim ce este cu ea si nici ce intentii are. Si de asemenea exista o flotila de sute de mici nave, care survoleaza in jurul Terrei si se intorc din cand in cand la nava mama. Ei au intervenit prima oara cand a fost pornit acceleratorul (adica in septembrie 2008) si l-au defectat, acum insa situatia s-a schimbat. Acceleratorul a fost pornit. Cread ca experimentul a reusit, dar nu am informatii stiintifice, este mai mult din auzite. Nici eu nu am acces de la un anumit nivel in sus.

Aryana: Adica noi ne invartim acum intr-un cerc temporal? Deci nu mai avem nici o sansa!

Domnul X: Ba da. Caci voi puteti face orice. Daca v-ati gandi, cu totii la acest lucru, bariera spatiu-timp ar putea fi sparta.

Aryana: Pe de alta parte daca sintem intr-o bucla, inseamna ca acele cataclisme nu vor mai veni, nu?

Domnul X: Ba vor veni, caci ei au interes sa vina. Este mult mai usor sa controlezi o treime din populatie. Atat le sint necesari. Cu cat mai multi cu atat mai greu de manipulat. Si iti dai seama ca in caz de cataclism vor ramane in viata cei ce stau in afara marilor orase, adica oameni simpli, tarani, oameni fara pregatire cultura. Ei sint cele mai bune victime si cel mai usor de condus. Mintile destupate nu au ce cauta. Nu poti influenta un om invatat sa gandeasca! Deci crede-ma cataclismele vor veni. Ei se joaca doar cu mintea voastra. Ei va creaza o realitate holografica si voi va invartiti in ea. In afara buclei temporale, totul curge la fel. Asta este si motivul pentru care criza nu se va sfarsi. Le trebuia ceva prin care sa va abata de la cale si au gasit cea mai buna metoda. Un om care nu are ce pune pe masa, care nu are cu ce isi plati facturile, caruia copilul ii place ca vrea o noua bicicleta sau telefon, caruia nu ii ajung banii sa plece in vancata, crezi ca se mai gandeste la evolutie spirituala, ca merge la cursuri ezoterice, etc.?

Aryana: Nu, asa este, dar se va duce catre biserica si se va ruga!

Domnul X: Da, si sigur preotul ii va spune ca plateste pentru propriile fapte, ceea ce il va face sa se adanceasca si mai tare in depresie. Biserica este a noastra! Noi sintem biserica. Noi va dam si va luam poverile de pe umeri. Noi am cladit-o si noi o conducem.

Aryana: Hai, lasa-ma, exista si preoti adevarati! Care au har si care nu sint dominati de instincte atavice! Si lumea ii stie si ii respecta.

Domnul X: Poate, dar acestia sint putini si intodeauna marginalizati. Acestia nu conteaza. Tu nu intelegi ca voi singuri sinteti in masura sa va schimbati soarta? Voi, nimeni altcineva! Voi trebuie sa va programati si veti putea avea orice fel de viata si de viitor.

Aryana: Ca in filmul Secretul?

Domnul X: Asta e alta manipulare care le-a iesit. Vazand ca oamenii din ce in ce mai numerosi se indreapta catre puterea interioara, s-au gandit ca pot face sa ii controleze si atunci au venit cu ideea de a indrepta forta creatoare tot catre materialism. Ce iti spune Secretul? Sa iti doresti pentru tine: bani, masini, lux, sanatate, etc. Subliniez: pentru tine! Adica te face sa te disociezi de colectiv. Voi toti sinteti UNUL! Asta trebuie sa stiti. Numai impreuna aveti forta. Fiecare din voi este oglinda celuilalt. Aceasta este starea viitorului, o stare la care ei nu vor ca voi sa ajungeti.

Aryana: Si de ce sa nu ajungem?

Domnul X: Pentru ca atunci cand veti atinge acea stare veti realiza cine sinteti si ce putere aveti. Atata tot, doar ca atunci va veti da seama si de adevarata noastra natura. Tu nu intelegi ca aceasta e ultima voastra sansa, ca daca nu scapti din robie, va vor tine prizonieri inca 26.000 de ani?

Aryana: Si cam ce am putea facea?

Domnul X: Am sa iti spun acum un mare secret, ceva ce cred ca ma va face sa platesc cu viata, dar… Dupa cum spuneam, eu am vazut viitorul planetei. Daca totul decurge conform viitorului actual, in 2015, ceea ce va mai ramane din populatia Terrei, va fi o treime. Toti pamantenii vor fi morti de foame si decimati de boli. Cateva guverne, de fapt ceea ce a mai ramas din ele, se vor gandii sa profite de avantajul armelor nucleare ramase si vor face uz de acestea. Va incepe un razboi nuclear, care va scufunda Terra in iarna nucleara pentru cateva zeci sau sute de ani. Doar o mica parte din oameni va supravietui ascunzandu-se in pesteri.

Aryana: Am mai auzit teoria. Nu cred in ea si mai ales ce guvern ar face uz de arme nucleare si de ce? Oricum daca e sa fie asa ceva, populatia va fi decimata, oamenii ar fi speriati si vulnerabili, nu ar avea rost folosirea asemenea metode. Cred ca ar avea rezultate mult mai bune daca ar aproviziona supravietuitorii cu alimente si medicamente. Cu siguranta ca umanitatea ramasa le-ar fi recunoascatoare. Totusi, presupunand ca ar fi asa ce putem face?

Domnul X: Ce puteti face? Eu stiu ca pe data de 25 iulie 2014 se va deschide o poarta stelara, tunelul Einstein-Rosen, o gaura de vierme, menita sa va duca de aici catre o alta lume, una plina de pace si bunatate, de evolutie spirituala. Aceasta este de fapt planeta care va face trecerea, acea planeta care va va oferii suportul pentru a deveni universali, aceasta este noua Terra. Din pacate cei care au avut acces la aceasta cale din viitor au fost foarte putini. Eu am venit sa va spun sa treceti. Este singura voastra sansa de a supravietui.

Aryana: Dar portalul se va deschide intr-un anume loc?

Domnul X: Vor fi mai multe simultan. Le veti vedea pe cer. Ceea ce trebuie sa faceti este sa va duceti intr-acolo. Intentia conteaza. Poarta va va fi deschisa sau va veni la voi.

Aryana: Si cei ce trec unde vor ajunge?

Domnul X: Pe Terra, dar intr-o alta dimensiune. O Terra evoluata, spiritual, fara boli, griji, lipsuri.

Aryana: Adica pe o alta Terra?

Domnul X: Tu nu sti teoria universurilor paralele?

Aryana: Ba da, dar din cele afirmate inteleg ca o Terra ramane aici si va fi pustiita de iarna nucleara si o alta Terra ramane aici si va fi pustiita de iarna nucleara si o alta Terra va prelua o parte din populatie, iar referitor la teoria Universurilor paralele, nu exista dovezi clare, stiintifice.

Domnul X: Ba exista. La Universitatea California din Santa Barbara s-a facut o demonstratie stiintifica prin care s-a aratat ca un obiect pe care-l vezi in fata ,poate exista simultan intr-un univers paralel. Asta arata a ipotetica calatorie in timp este posibila. (Am scris despre acest experiment pe site, intr-adevar s-a demonstrat asta, s-a scris si in presa internationala)

Aryana: Si cum s-a demonstrat acest lucru?

Domnul X: Experimentul a pornit cu o bucata de metal foarte subtire, de dimsiunea unui fir de par. Aceasta a fost racita intr-un frigider specia, s-a scos aerul pentru a se elimina vibratiile si apoi a fost apucata cu un diapazon. S-a observat ca firul respectiv de metal se misca, desi statea nemiscat in acelasi timp.

Aryana: Este un lucru imposibil!

Domnul X: Este greu de perceput cu mintea actuala. Trebuie sa gandesti in termeni mici, adica la nivel subatomic. Electronii, care se invart in nucleul unui atom, sint greu de captat deoarece se rotesc cu viteze diferite in acelasi timp. Acest lucru se poate intampla, doar cand masuram pozitia unui electron pe care il fortam sa aiba o anumita pozitie specifica. Cercetatorul Andrew Cleland, cel care a realizat experimentul, a avut ideea de a aplica acelasi principiu al electronului unui atom si in cazul unui obiect vizibil cu ochiul liber.

Aryana: Si cum s-ar traduce acest experiment?

Domnul X: Sa zicem ca tu in Bucuresti te duci la cumparaturi, dar intr-un alt univers, acolo unde particulele atomice nu se pot mentine, citesti o carte. De asemenea aceasta teorie spune ca pe timpul observatie, universul ingheata si nu putem vedea decat o realitate. Adica daca ne uitam in acest univers la o pasare care si-a luat zborul, in alt univers ea poate deja sa se fi asezat pe o creanga.

Aryana: Este foarte greu de inteles. Reiese ca noi sintem in acelasi timp in doua sau mai multe locatii si putem avea doua sau mai multe activitati paralele.

Domnul X: Da. Cam asa ceva. Poti face diferite activitati in acelasi timp. De fapt timpul nu exista. Este doar o unitate de masura pamanteana. Voi vedeti timpul ca fiind real. Pentru voi curge intr-un singur sens.

Aryana: Si nu este asa?

Domnul X: Nu. Timpul poate fi strabatut in toate directiile si inainte si inapoi, caci el nu este doar liniar

Aryana: Asta inseamna ca s-a inventat ceva cu care te poti deplasa in viitor si in trecut?

Domnul X: La aceasta intrebare nu iti pot raspunde.

Aryana: Dar plecand de la ideea ca ar fi posibil, atunci poate exista cineva care poate manipula istoria?

Domnul X: Ar fi posibil, dar putin probabil. Intodeauna va exista un univers, o dimensiune in care istoria sau viitorul ar ramane identice. Cei care lucreaza cu astfel de forte sint constienti de aceste aspecte. Si pe de alta parte exista anumite legi pe care trebuie sa le respecti.

Aryana: Adica acea gaura de vierme de care vorbeai s-ar deschide sigur in viitor?

Domnul X: Da

Aryana: Si referitor la tunelul ce se va deschide pe 25 iulie 2014, ce trebuie sa fac cu aceasta informatie? Nu iti ascund ca am mai auzit-o si din alta sursa.

Domnul X: Sa o dai oamenilor, sa stie, sa poata lua decizii in cunostinta de cauza. Atata tot.

Aryana: Altceva mai trebuie sa spun?

Domnul X: Vremurile care vor veni vor fi foarte tulburi. Nimic nu va mai fi cum a fost si in ciuda eforturilor disperate, nimic nu va putea fi redresat. Ma refer la situatia economica, sociala, politica, climaterica. Nimic. Totul va fi haotic si va continua asa pana cand va incepe derularea evenimentelor de care ti-am vorbit. Oamenii vor fi din ce in ce mai dezorientati. La asta se va adauga si bombardamentul energetic venit din cosmos, care va va aduce stari de deznadejde si depresie. O stare de panica va cuprinde omenirea si mult vor fi cei care vor cauta scaparea in medicamente, bautura sau mai rau, sinucidere. Dar toate acestea sint date spre evolutie si de aceea trebuie sa le suportati cu incredere, iar atunci cand va veni timpul sa faceti trecerea. Este singura voastra sansa. Este singura salvare! Tu nu intelegi ca vibratia Terrei se ridica?

Aryana: Adica rezoanta Schuman?

Domnul X: Da. La 13 Hertzi rezonanta Schuman se deschide glanda pineala. Glanda pineala se afla exact in centrul geometric al creierului. Interesant este faptul ca nimeni nu a asociat-o cu locatia exacta a Marii Piramide, care este pozitionata in centrul Terrei. Aceasta glanda este de marimea unui bob de mazare si este amplasata intr-o cavitate mica in spatele si deasupra glandei pituitare (hipofize). Este situata  chiar in spatele ochilor si este legata de al treilea ventricul numit oculo-motor al creierului (de care sint legati si ambii ochi, „coincidenta”). Ea este foarte asemanatoare ochiului, are chiar lentilele si totodata contine o harta completa a campului vizional al acestuia. Este activata de lumina si controleaza variatiile bioritmului natural al organismului.

Aryana: Stiu ca se spune ca este foarte importanta.

Domnul X: Importanta? Glanda pineala functioneaza in acelasi ritm cu hipotalamusu, iar hipotalamusul coordoneaza reactiile legate de foame, sete, sexualitate, bioritm si procesul de imbatranire. Ea secreta melatonina in stare de relaxare si are capacitatea de a viaria functie de energie electromagnetica. S-au facut cercetari si s-a stabilit ca la o anumita frecventa a undelor cerebrale, cum ar fi undele Theta, ego-ul dispare, constiinta expandeaza si in acel moment ne putem detasa de materie, iar acest lucru face ca al treilea ochi sa se deschida.

(Fac si eu o mentiunea: se mai secreta si DMT, sau molecula spiritului (dimetilptriptamina – 4hidroxi-ptriptamina) un drog haluginogen destul de puternic ca si LSD-ul de azi, care face ca, constiinta umana, sa se conecteze cum spun oamenii cu „spiritul” ori DIVINITATEA)

Aryana: Stiu. Si astfel omul poate accesa forme inalte de constiinta. Din pacate acest lucru nu este cunoscut. Este o teorie noua.

Domnul X: Noua? Se stie din vechime. Exista informatii peste tot. Problema este ca voi nu vreti sa le vedeti. Exista reprezentari antice. Sumerienii au facut reprezentari ale anunnaki-lor care apar avand in varful coifului un con de brad, asemanator glandei pineale, Osiris este desenat tiannd un sarpe in mana, reprezentat kundalinii (energia sexuala kundalinii) care urca spre glanda pineala. Thamus, zeul babilonian tine in mana un con, Shiva, zeita distrugerii in hinduism are parul sub forma unui con, Dinonisius, pazitorul lumii de dincolo la Greci are in varful lancii… ce crezi?… un con. Pana si Iisus va spus: „Luminatorul trupului este ochiul. Daca va fi ochiul tau curat, tot trupul tau va fi luminat”. La Vatican exista in Curtea Conului o statuie ce are forma unui con de brad. Langa ea se afla un sarcofag, iar langa aceasta un leu asemanator Sfinxului, la baza caruia se afla inscriptii cuneiforme. V-ati gandit ce inseamna toate acestea? Oare inaintasii vostrii vroiau sa va transmita ceva?

Aryana: Si ce vroiau sa ne transmita?

Domnul X: Ca o data cu trezirea energiei kundalini si a glandei pineale, omul isi poate modifica starea de constienta si ca poate avea acces la toate informatiile Universului. Omul isi pierde identitatea de sine si devine unviersal. Asta va asteapta! Dar pana acolo mai aveti un pic de infruntat; de evitat nu se poate, caci este prestabilit. Omul este supus schimbarii. Pana sa ajungeti acolo, or sa apara migrene, dureri de cap, stari contradictorii, simturile se vor ascuti, omul va deveni mai sensibil, dar cea mai spectaculoasa schimbare va fi la nivelul ADN-ului. Se pare ca acesta va fi reprogramat. Toate acestea va sint date voua spre evolutie, numai ca voi sinteti orbi si prosti. Va ancorati in continuare in ultimele zvacniri ale unei societati muribunde.

Aryana: Muribunde sau nu, este societatea in care traim si pe care o cunoastem. Este greu sa accepti un viitor ipotetic, chiar daca e zugravit in roz. Noi, oamenii, intodeauna am trait cu speranta ca maine va fi mai bine, ca copii nostrii vor avea avea un avantaj daca noi ne sacrificam. Aceste teorii apocaliptice ne rastoarna esafondul. Cred ca asta este motivul pentru care multi refuza sa accepte aceste informatii. Este o masura de autoprotectie si sa stii ca nu ii pot condamna.

Domnul X: Da, dar acum este bine ca oamenii sa fie informati si sa stie anumite lucruri.

Aryana: Asta este si motivul pentru care am inceput sa scriu. Consider ca este de datoria mea sa impartasesc lumii acestei informatii. Si mie imi este greu sa le accept. Si eu caut argumente care sa rastoarne aceste presupuneri. Ceea ce am constatat clar, este faptul ca in momentul in care cineva vine cu o teorie prin care oamenilor li se arata ce va veni sar o suta sa il contrazica. La fel si cu fenomenele extreme care au aparut in ultima perioada (si ea vorbea de anul 2010). Intodeauna in relatare apare cuvantul „normal”. Este chiar penibil. Eu nu stiu cine sau de ce are impresia ca toti sintem idioti.

Domnul X: Nu sinteti idioti, doar manipulabili. Dar este datorita voua. Voi va doriti ca stirea sa fie una extrema, dar totusi normala, pentru ca nimic sa nu va afecteze rutina. Tu nu te uiti la stiri despre crime, jafuri, violuri, incendii etc., stand calma pe canapea si mancand floricele?

Aryana: Eu nu ma mai uit la stiri, iar atunci cand o fac verific informatia. Este foarte simplu sa iti dai seama cine spune adevarul sau nu, daca verifici din mai multe surse. Iar daca vezi ca anumite persoane sau grupuri fac relatari trunchiate sau eronate este bine sa le eviti. Nu este greu, totul este sa iti dai seama unde este realitatea si unde este interventia umana.

Cam aceasta este discutia, expusa de mine mai sus, adica preluata. Sa facem o analiza ca si multe lucruri s-au intamplat si chiar se intampla, iar acest personaj, vorbea in 2010, de fapt in octombrie 2010 a aparut cartea aceasta, volumul 5.

Deci se spune in prima faza de cataclisme, de simulari pe computere si de neutrini, toate afirmatiile sint adevarate, ba mai mult am si precizat in paranteza, ca s-a si intamplat in Japonia ce spunea el cu un an in urma, asta ar fi o minune pt oricine ca cum naiba s-ar putea prezice ceva din viitor, ca stim si noi ca se schimba, poate chiar este cea ce zicem, cine stie?!…

Deasemenea vorbeste despre acceleratorul de particule de la Geneva si iarasi are dreptate pentru ca in septembrie 2008 s-a facut un mare tam-tam in toata presa internatioanala dar si cea romaneasca, se astepte cu sufletu la gura pornirea acceleratorului. Unii sustinea ca vor fi gauri negre ce vor inghite terra in 2012, nu s-a intamplat, altii, adica savantii lor, sustinea ca: „da se vor genera gauri negre, dar vor fi microscopice si se vor evapora”. Bun, dar daca cumva acele gauri negre, ar avea rolul de a bloca terra cum sustine si acel DOMN X? De asemenea se stie ca atunci cand s-a dat startul de a fi pornit acceleratorul, acesta s-a stricat aparent „din senin”, iarasi inclin sa cred ca are dreptate in partea cu interventia extraterestra, desi repet, e cam greu de dovedit cu probe solide.

De asemenea vorbeste despre exploziile solare, despre care am scris si eu pe site, vorbeste despre eruptii vulcanice, cea ce se intampla acum pe planeta, exemplu: Insula Santorinii care sta sa explodeze practic, incendii de vegetatie pe toata planeta, inundatii teribile, temperaturi care se schimb brusc, cand e foarte cald, cand e foarte rece.

Apoi vorbeste despre cei din elita mondiala care vor sa se ascunda in buncare, perfect de acord, vorbeste de printul Charles si familia regala britanica care s-a „indragostit” asa dintr-o data de Romania, culmea anii astia, pana acum, Romania nu prezenta interes pt Charles ca sa isi ia case in fiecare judet din Transilvania, probabil ca e o „coincidenta” ca si celelalte. Vom vedea…

Vorbeste foarte bine despre specia ANUNNAKI-lor, adica reptilienii care fac parte din ANUNNAKI, adica el sintetizeaza ce tot am publicat eu pe acest site. Vorbeste despre eruptii solare ca am putea ramane fara curent, vorbeau multi prin presa internationala. Vorbeste despre sacrificiile umane, despre faptul ca astrologia si alte stiinte sint considerate „prostesti” si denigrate de conducatori pt a-i indeparta pe oameni, exact ce sustineam si eu.

Vorbeste despre conspiratia constructiei pe verticala despre care am scris si eu pe site ca este pt a indeparta pe om de pamant.  Vorbeste despre marea criza financiara mondiala, pt a-i face pe oameni sa munceasca si mai mult pt ei. Vorbeste de scumpiri peste scumpiri, ce in 2010, nu prea se simteau, dar iata ca acum sint la apogeu si se vor intensifica si mai mult. Spune ca se hraneste cu energia oamenilor, ca nu toti sint la fel, lucruri reale, exact ce am publicat si eu pe acest site.

Vorbeste foarte bine de Rezonanta Schuman, despre glanda pineala si despre energia sexuala kundalinii. El mai vorbeste si despre faptul ca sintem afectati foarte mult de acest bombardament energetic, neutrinic, migrene, depresie, cea ce s-a observat foarte mult in ultima perioada, adica dureri de cap in masa la populatie.

Mai sint anumite informatii la care sint putin sceptic, partea cu 25 iulie 2014, pentru nu avem de ce sa fi teleportati pe alta terra, desi ar fi posibil, ideea e insa ca noi sa ramanem pe terra asta, ca tot conform teoriei acesteia, noi sintem pe toate Terra din celelalte universuri, iar daca este asa, si eu sint sigur ca e asa, inseamna ca si pe terra respectiva unde ar urma sa fim teleportati, ar trebui sa ne intalnim tot cu noi, cu clonele noastre, partea asta nu o pot lua in considerare. Probabil ca trecerea se va face cum zicea si micutul David, ca vom trece in 5D din 4D, dar cu tot cu planeta. Acum sa gandim logic, de ce se mai petrec atatea schimbari pe aceasta planeta daca noi trebuie sa fim peste 2 ani teleportati? Nu vad rostu, se fac schimbari ca trebuie sa ramanem aici, asta e opinia mea, Acum fiecare poate sa creada in orice doreste si sa-si formeze orice opinie in baza acelui text. Doar ca eu am demonstrat ca e adevarat cam tot ce zice acel personaj. Insa timpul ne va demonstra, o parte a demonstrat, cam mai mult de jumate, as zice 80%, vom vedea si restul de 20%.

0saves
Toate comentariile care sint trimise pe acest site trebuiesc aprobate de administratorul acestui site, asa ca aveti rabdare. 1. Nu injurati, nu jigniti, nu atacati o persoana ci ideea in sine cu argumente pertinente intr-un mod constructiv. Mare atentie, orice derapaj de la acest regulament nr. 1 IP-ul va fi banat, asa ca veti scrie comentariul degeaba. Pierdeti un timp pretios care il puteti folosii intr-un scop mai bun si inteligent. Decizia insa va apartine. 2. Nu va faceti reclama voua sau altora, (pentru anumite produse ori servicii oferite) contactati administratorul acestui site. 3. Nu folositi nike-uri (nume) diferite de pe acelasi IP, sau IP-uri ce apartin unor servere proxy. Caci puteti fi suspectat de Hacking (atac informatic) si veti avea IP-ul banat. Cele 3 reguli de mai sus sunt reguli de bun simt, ce denota o anumita decenta, daca nu le veti respecta IP-ul va fi banat. Deci inca o data va rog aveti mare grija!!! Daca va placut articolul il puteti distribuii pe profilul vostru de facebook, google +, twitter etc. folosind butonul corespunzator :)

Mai multe articole gasiti mai jos:

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Dragos Anunnaki

Despre Dragos Anunnaki