Reptilianul Zecharia Sitchin – cel mai mare dezinformator al reptilienilor anunnaki. El era mason, reptilian si membru apropiat familiei regale britanice luand parte la ritualuri de sacrificii umane!

Conform biografiei sale de pe wikipedia.org[1]:

Zecharia Sitchin (n. 11 iulie 1920, Baku, RSS Azerbaidjană, URSS – d. 9 octombrie 2010, New York, New York, SUA) este un autor azerbaidjano-american de cărți, el a tradus o parte din tăblițele sumeriene care promovează o explicație a originii omului care implică venirea unor călători din spațiu numiți annunaki, care au colonizat pământul și au creat omul, explicând ceea ce știința o numea veriga lipsă.

Sitchin atribuie rasei Anunnaki crearea culturii sumeriene antice precum și a celorlalte popoare. Pretinde că acești annunaki ar fi o rasă de extratereștrii de pe o planetă ipotetică (recent descoperită și de NASA) dincolo de planeta Neptun, numită Nibiru, pe care o consideră a fi într-o orbită alungită, rotația ei fiind de aprox. 3600 ani. El afirmă că mitologia sumeriană reflectă acest punct de vedere, precum și originile noastre ca specie. Speculațiile lui Sitchin sunt ridiculizate de mulți oamenii de știință profesioniști, istorici și arheologi, care au remarcat foarte multe probleme cu traducerile sale ale textelor antice, clasificând activitatea sa ca pseudo-știință.”

Cărți publicate

Zecharia Sitchin a scris multe cărți originea omenirii, printre care se pot aminti (toate titlurile în limba română indică traducerea acestora)

 • A douăsprezecea planetă
 • Trepte spre cer
 • Războiul zeilor cu oamenii
 • Codul cosmic
 • Regatele pierdute
 • La începutul timpului
 • Întoarcerea la geneză

Netraduse în limba română

 • Divine Encounters
 • The Lost Book of Enki
 • The Earth Chronicles Expeditions
 • Armaghedon 2012
 • There Were Giants Upon the Earth

Primul care a vorbit oficial despre reptilienii anunnaki!

Intr-adevar el este singurul oficial care a vorbit despre nephilimii anunnaki, prin anii `70, prima sa carte fiind „Cartea pierdul a lui Enki”. Pentru cei care nu stiti, ENKI, era unul dintre printii anunnaki, conform tablitelor sumeriene trimis alaturi de fratele sau vitreg ENLIL, de catre tatal lor ANU, pentru a coloniza si stapanii pamantul. Dupa ce anunnaki au creat primii oameni inteligenti folosind maimutele, avand nevoie de oameni, oamenii au inceput sa evolueze rapid, d-asta evolutionismul nu poate gasi veriga lipsa, care sa demonstreze ca omul a evoluat in doar 1,5 milioane de ani, lucru imposibil pentru ca este nevoie de vreo 10 milioane de ani pentru a se produce modificari, si alea infime, in comparatie cu evolutia brusca si rapida de care vorbim.

Stiinta se tot face de ras incercand sa raspunda, pana la urma incepe sa admita colonizarea extraterestra. Mai mult decat atat, acesti printi ENKI si ENLIL, s-au luptat intre ei pentru a stapanii pamantul, dar dupa ce au fost creati oamenii, toti anunnaki au observat ca ei se inmulteau si s-au hotarat sa-i distruga, dar conform tablitelor enki a incalcat secretul si ia ajutat pe oameni.

Avem legendara poveste a lui NOEh, care anagramic citit inseamna Enoh, cel care a fost luat de „ingerii” anunnaki si a fost invatat multe secrete si stiinte, pe care le descrie in cartea sa, „cartea lui enoh”.

David Icke si Zecharia Sitchin in 2001 in Mexic se contrazic!

David Icke sustine in lucrarile sale ca o parte mare din anunnaki, fac sacrificii umane, consuma carne de om si beau sange de om, insa acest lucru nu poate fi negat, intrucat aceasta planeta are o legenda atat de bogata in arta sacrificiilor umane in NUMELE ZEILOR, care zei or fi oare daca nu acesti anunnaki?

Zecharia Sitchin, il contrazice vehement, spunand ca acesti anunnaki nu fac asa-ceva, dar problema este ca istoria demonstreaza prin probe ca sacrificiile umane erau inchinate zeilor, zeilor-sarpe, in Grecia, zeilor-dragon, in China, NAGAS-ilor in India s.a.m.d. Zechiar Sitchin vazand toate aceste dovezi ca sint bine enuntate si stapanite de catre Icke, a inceput sa spuna intr-o rabufnire cam nervoasa ca nici anunnaki n-ar exista, ajugand sa se contrazica cu el insusi. Incepuse sa sustina ca si fratele sau de sange Laurence Gardner ca cei care cred in existenta reptilienilor au probleme cu capu, ca sa traduc in termeni cunoscuti expresia sa.

Pentru cei care nu stiti cine a fost Sir Laurence Gardner, va invit sa cititi in acest articol -> http://www.fara-secrete.ro/sir-laurence-gardner-membrul-al-familiei-regale-egiptene-ii-face-naivi-pe-toti-cei-care-cred-in-existenta-reptilienilor-anunnaki-o-alta-metoda-de-dezinformare-a-illuminatilor.

Acest Gardner, sustine contradictoriu cu el insusi, ca si Zecharia de altfel, ca acesti anunnaki exista si ca familiile regale sint urmasii lor, progenituri d-ale lor, dar ca nu faceau sacrificii umane, cand insa i se prezinta probele istorice, reactioneaza foarte vehement ca si Zecharia Sitchin sustinand ca „cei care cred in existenta anunnaki sint naivi”. Pai cum ii face naivi cand si tu insasi ai scris articole pe site, despre existenta lor? Site-ul sau este graal.co.uk in care sustine ca si Dan Brown, ca personajul isus a scapat de la crucificare, a fugit in Franta si a format linia genealogica merovingiana, lucru infirmat de insasi cronica lui Fredegar, mai multe puteti citi aici ->  http://www.fara-secrete.ro/linia-genealogica-regala-a-reptilienilor-meronvingieni-cea-mai-importanta-linie-de-sange-regal-din-europa

In documentarul realizat de catre David Icke, „Revelatiile unei mari preotese”, o persoana pe nume Arizona Wilder, ca liderii familiilor regale din Europa, dar si din alte state, presedinti, medici etc. persoane foarte influente pe planeta, practic in anumite perioade astrologice, sacrificii umane, iar ea a denuntat si doua persoane: Zechiaria Sitchin si Laurence Gardner, sustinand ca acesti doi indivizi sint de fapt dezinformatori bine plasati!

Dupa modul in care au reactionat, in principal Gardner de a o ataca pe Arizona, demonstreaza acest lucru!

SURSE

1. http://ro.wikipedia.org/wiki/Zecharia_Sitchin

0saves
Toate comentariile care sint trimise pe acest site trebuiesc aprobate de administratorul acestui site, asa ca aveti rabdare. 1. Nu injurati, nu jigniti, nu atacati o persoana ci ideea in sine cu argumente pertinente intr-un mod constructiv. Mare atentie, orice derapaj de la acest regulament nr. 1 IP-ul va fi banat, asa ca veti scrie comentariul degeaba. Pierdeti un timp pretios care il puteti folosii intr-un scop mai bun si inteligent. Decizia insa va apartine. 2. Nu va faceti reclama voua sau altora, (pentru anumite produse ori servicii oferite) contactati administratorul acestui site. 3. Nu folositi nike-uri (nume) diferite de pe acelasi IP, sau IP-uri ce apartin unor servere proxy. Caci puteti fi suspectat de Hacking (atac informatic) si veti avea IP-ul banat. Cele 3 reguli de mai sus sunt reguli de bun simt, ce denota o anumita decenta, daca nu le veti respecta IP-ul va fi banat. Deci inca o data va rog aveti mare grija!!! Daca va placut articolul il puteti distribuii pe profilul vostru de facebook, google +, twitter etc. folosind butonul corespunzator :)

Mai multe articole gasiti mai jos:

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Dragos Anunnaki

Despre Dragos Anunnaki